Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunta ja terveystieteet -linja

Työväen Akatemia
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Kauniainen
Kansanopistot

Liikunta ja terveystieteet -linja

Liikunta ja terveystieteet, Työväen Akatemia

Liikunta ja terveystieteet

Liikunnanopettajaksi? Liikunnanohjaajaksi? Valmentajaksi? Liikunta-alan hallinnon ja johtamisen osaajaksi? Urheilupsykologiksi? Terveystieteiden asiantuntijaksi?

Liikunnan ja terveystieteen opinnot

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan opetussuunnitelman mukaisissa opinnoissa saat perustiedot liikunta- ja terveystieteiden alan käsitteistä ja teorioista. Opintokokonaisuus sisältyy liikuntatieteellisen tiedekunnan kandidaatin opintoihin ja se sisältää seuraavat kurssit:

  • liikunta ja terveys
  • terveyden edistäminen eri väestöryhmissä I
  • ihmisen liikkumisen biologiset perusteet
  • liikuntapedagogiikan perusteet
  • johdatus liikunta-ja terveystieteisiin
  • liikunnan ja terveyden kulttuurihistoria
  • viestinnän perusteet liikunta- ja terveystieteissä
  • liikunta yhteiskunnassa.

Sivuaineena voit opiskella kasvatustieteen tai psykologian perusopinnot 25 op sekä korkeakoulututkintoihin vaadittavat pakolliset kieliopinnot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunta ja terveystieteet -linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kustannukset

Opintomaksu on 2490 € / lukuvuosi. Se maksetaan neljässä erässä tai yhdessä erässä. Yhdessä erässä maksaessa saa alennusta 100 euroa ja opintomaksu on tällöin 2390 euroa. Syyslukukaudella on 17 opiskeluviikkoa, kevätlukukaudella 20 opiskeluviikkoa.

Opintomaksuun sisältyy jopa 50 opintopisteen verran yliopisto-opintoja sekä rajoittamattomasti yliopisto-opintoja tukevaa Akatemian omaa opetusta. Lisäksi hintaan sisältyy vakuutus, atk-, media- ja monistemateriaali sekä tietokoneen @- tai A-ajokortti (TIEKE).

Opiskelu Työväen Akatemiassa on päätoimista, joten se oikeuttaa Kelan opintotukeen. Kansanopistot kuuluvat toisen asteen opintotuen piiriin. Toisen asteen opintotuki ei vähennä tulevia korkeakouluopintojasi varten myönnettäviä opintotukikuukausia.

Koko lukuvuoden mittainen opiskelu oikeuttaa myös julkisen liikenteen opiskelija-alennuksiin. Lisäksi opiskelijat ovat oikeutettuja yleiseen asumistukeen. Lisätietoja opinto- ja asumistuesta voit katsoa Kansaeläkelaitoksen (KELAn) sivuilta.

Toisen lukuvuoden opintomaksu on hieman yli puolet (60 %) ensimmäisen vuoden opintomaksusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunta ja terveystieteet -linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...


Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Arvoinnit
Arvioinnit
Liikunta ja terveystieteet -linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele lähihoitajaksi SDOssa

Haluatko tehdä tärkeää ja merkityksellistä työtä? Kouluttaudu lähihoitajaksi! Opinnoissa Sinulla on mahdollista tehdä valintoja, joiden avulla suuntaat ja syvennät osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: