Sivuston käyttötapa: Mobiili

University CEU Cardenal Herrera

Opiskele tutkinto CEU:ssa Espanjassa

University CEU Cardenal Herrera sijaitsee Valencian maakunnassa välimeren rannalla ja se on Espanjan yksi kansainvälisimmistä yliopistoista. Kunnianhimoinen, yksityinen yliopisto on yksi suurimmista koulutuksentarjoajista koko maassa – CEU San Pablo -yliopistosäätiö tarjoaa opiskelijoille luovia koulutusohjelmia ja modernit tilat opiskella.

University CEU Cardenal Herrerassa opiskelijat nauttivat kansainvälisestä kampuksesta, jossa opiskelukokemus on taatusti unohtumaton. Yliopiston eksponentiaalinen kasvu on yhteydessä koko kaupungin kehitykseen ja Valencia onkin yksi tämän hetken kuumimmista kohteista Eurooppalaisten opiskelijoiden keskuudessa.

Valencian leuto ilmasto, elävä opiskelijakulttuuri, turvallisuus ja pienet elämiskustannukset ovat muuttaneet kaupungin vaihto- ja kansainvälisten opiskelijoiden keskittymäksi viime vuosina. University CEU Cardenal Herrera toimii intensiivisesti tarjotakseen parasta palvelua kansainväliselle yhteisölle, ja samalla auttaen opiskelijoiden sopeutumista niin kampuksen sisä- kuin ulkopuolella.

Tutkinnot

CEU tarjoaa kattavan valikoiman kandidaattitason opintoja, joihin kuuluvat kaksikieliset arkkitehtuurin, terveystieteiden, gastronomian ja sosiaalitieteiden koulutusohjelmat sekä lukuisia espanjankielellä toteutettavia maisteriohjelmia.

Kampukset

University CEU Cardenal Herreran erilaiset tiedekunnat ja osastot on sijoitettu kolmelle kampukselle. Pääkampus sijaitsee Valenciassa ja kaksi muuta Alicantessa ja Castellónissa. Jokainen näistä kaupungeista on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja sijaitsevat paikoissa, joissa liikkuminen on todella helppoa.

Kansainväliset opiskelijat

Enemmän kuin 1500 opiskelijaa yli 50 eri maasta opiskelee University CEU Cardenal Herrerassa. Eniten opiskelijoita on Ranskasta, Taiwanista, Iso-Britanniasta ja Ruotsista.

Kansainvälisten opiskelijoiden hakuprosessia hoitaa IRO (International Relations Office). CEU:n tiimi tarjoaa henkilökohtaista apua koko hakuprosessin ajan, jotta hakemus toimitetaan oikein.

Kansainvälisten opiskelijoiden tukemiseen on tarjolla myös lukuisia ulkoisia palveluita kuten "Hospitality Package", joka tekee Valenciaan tulosta helpompaa ja auttaa heitä sopeutumaan uuteen ympäristöön.

Koko University CEU Cardenal Herreran porukka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan akateemisiin tiloihin ja näyttävään kampukseen. CEU:n avoimet päivät tarjoaa loistavan mahdollisuuden tavata henkilökuntaa ja tutustua nopeasti kasvavaan, charmikkuutta ja kulttuuriaktiviteetteja huokuvaan Valenciaan!

Haluatko lisätietoa University CEU Cardenal Herreran koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa University CEU Cardenal Herreran koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää University CEU Cardenal Herreralle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Videoesittely

Request information in English

Want to know more about University CEU Cardenal Herrera? Fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Yhteystiedot

University CEU Cardenal Herrera

Calle Luis Vives, 1 Alfara del Patriarca
46115 València

 Näytä puhelinnumero
www.uchceu.com

Ota yhteyttä

To order information from University CEU Cardenal Herrera, please fill out the following information:

Arvioinnit

University CEU Cardenal Herrera ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.