Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bachelor’s Programme in Nursing

University CEU Cardenal Herrera
Yhteenveto
4 vuotta
englanti, espanja
Opintotukikelpoinen
Syyskuu
Viimeinen hakuaika: Syyskuu
   
Päiväopinnot
Valencia
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Bachelor’s Programme in Nursing

Nursing

Bachelor’s Programme in Nursing

Tullaksesi parhaaksi sairaanhoitajaksi, tulee sinun saada oppia alan parhailta ammattilaisilta heti alusta alkaen. University CEU Cardenal Herreran professorit ovat tunnettuja ja aktiivisia sairaanhoitajia, jotka työskentelevät sairaaloissa ja terveysasemilla.

Koulutuksen sisältö

Neljä vuotta kestävien opintojen aikana opiskelet sellaisia aineita kuin kliininen sairaanhoito, kliininen farmakologia, lasten sairaanhoito ja lukuisia muita aineita, joiden avulla voit erikoistua haluamallesi alalle. Kaksikielinen koulutus antaa sinulle korkean luokan asiantuntemuksen ja mahdollistaa pääsyn työelämään. Tästä syystä saat ilmaiseksi espanjan kielen kursseja opintojen aikana ja sinun on myös mahdollista suorittaa työharjoitteluita espanjalaisissa tai kansainvälisissä organisaatioissa, jotka ovat tunnettuja terveydenhuollon alalla. Neljännen vuoden aikana saat mahdollisuuden osallistua yliopiston EIR-ohjelmaan. Ohjelman avulla valmistat itseäsi jo opintojen aikana saamaan paikan julkisen terveydenhuollon sektorilta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bachelor’s Programme in Nursing, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Vaatimuksena on toisen asteen koulutus ja riittävä englanninkielen taito.

Tutkinto / todistus

Grado en Enfermería

Kustannukset

Opintoihin on mahdollista saada KELAn opintotukea.

Request information in English

Want to know more about this program, Bachelor’s Programme in Nursing? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University CEU Cardenal Herrera

University CEU Cardenal Herrera

Opiskele tutkinto CEU:ssa Espanjassa

University CEU Cardenal Herrera sijaitsee Valencian maakunnassa välimeren rannalla ja se on Espanjan yksi kansainvälisimmistä yliopistoista. Kunnianhimoinen, yksityinen yliopisto on yksi suurimmista koulutuksentarjoajista koko maassa – CEU San Pablo -yliopistosäätiö tarjoaa opiskelijoille luovia koulutusohjelmia ja modernit tilat opiskella. University CEU...


Lue lisää oppilaitoksesta University CEU Cardenal Herrera ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

University CEU Cardenal Herrera

Calle Luis Vives, 1 Alfara del Patriarca
46115 València

 Näytä puhelinnumero
www.uchceu.com

Arvioinnit

Bachelor’s Programme in Nursing ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.