Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Useita
suomi
Sinulle sopivana ajankohtana
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Osa-aikainen
Useita paikkakuntia
Valmennuskurssit

Abikurssit

Uplus

Abikurssit

Ylioppilaskokeista selviytyminen on tärkeää jatko-opintojen kannalta. Jos menestyt hyvin, et joudu välttämättä lainkaan korkeakoulujen raskaisiin pääsykokeisiin. Toisaalta ilman ylioppilastodistusta ja hyväksytysti suoritettuja kirjoituksia et voi edes hakea korkeakouluihin. Ylioppilaskirjoituksiin panostaminen on siis tärkeää, ovat tavoitteesi mitkä tahansa. 

Uplussan ansiosta voit unohtaa perinteiset abikurssit, joiden aikana joudut kilpailemaan opettajan huomiosta ja sitomaan aikataulusi tiukkaan kurssisuunnitelmaan. Uplus tarjoaa sinulle osaavan tuutorin, jonka kanssa kertaus etenee juuri omien tarpeittesi mukaan ja siellä, missä sinä haluat. Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua etkä joudu murehtimaan, edetäänkö opetuksessa liian nopeasti tai liian hitaasti. 

Uplus tarjoaa abikursseja kaikissa oppiaineissa ja kaikkialla Suomessa. 

Yksityisopetuksen sisältö

Uplussalla on neljä erilaista abikurssimallia, joista voit valita sinulle sopivimman:

  • Yksittäisiä oppitunteja tarpeidesi mukaan. Yksittäiset oppitunnit sopivat sinulle, joka haluat esimerkiksi tehokertauksen ennen koetta. Täydellinen ratkaisu myös niissä tilanteissa kun et vielä halua sitoutua oppituntipakettiin.
  • 10 oppitunnin paketti on joustava vaihtoehto sinulle, joka haluat kerrata jotakin aihealuetta ennen kirjoituksia.  Käytä oppitunteja juuri silloin kun sinulle sopii joko intensiivisesti ennen kirjoituksia tai säännöllisesti viikoittain.
  • 20 oppitunnin paketti on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat pitkäjänteistä henkilökohtaista valmennusta kirjoituksiin. 
  • Kartoitus on sinulle, joka haluat ensin vain kokeilla yksityisopetuksen toimivuutta. Kartoitusoppitunnilla opit tuntemaan tuutorisi ja voitte suunnitella yhdessä tulevaa opetusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Abikurssit, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennukseen voi hakeutua Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Yksittäiset oppitunnit 54,90€/oppitunti
  • 10 oppituntia 49,90€/oppitunti
  • 20 oppituntia 44,90€/oppitunti
  • Kartoitus 29,90€/oppitunti

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus Yksityisopetus

Uplus – valmentavaa yksityisopetusta kotonasi

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitsemat tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää löytää oikeat...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi

Arvioinnit

Abikurssit ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.