Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Sinulle sopivana ajankohtana
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Useita paikkakuntia
Valmennuskurssit

Kauppatieteiden valmennuskurssi

uplus Kauppatieteiden valmennuskurssi

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Kauppatieteellisen korkeakoulun valintakokeessa menestyminen on monen asian summa eikä tuloksia saavuteta ilman suunnitelmallista ja pitkäjänteistä valmentautumista. Kauppatieteilijät tunnetaan korkeatasoisesta ja monipuolisesta koulutuksestaan sekä hyvistä kansainvälisistä valmiuksistaan. Kauppatieteiden opinnot ovatkin monen nuoren haaveena, mutta kilpailu kouluun pääsystä on kova. Paljon uutta asiaa sisältävät valintakoekirjat laittavat pyrkijän motivaation ja opiskelutekniikan koetukselle. 

Pelkkä lukemisen määrä ei kuitenkaan ratkaise valintakoemenestystä – on tärkeää keskittyä oikeisiin asioihin ja hahmottaa, miten teoria toimii käytännössä. Uplussan yksityisopetus on vaihtoehto sinulle, joka haluat oikeasti panostaa ja saada parhaat edellytykset onnistua kauppakorkean pääsykokeessa. Jos siis haluat laadukkainta opetusta, voit unohtaa perinteiset valmennuskurssit ja valita yksityisopetuksen. Toisaalta yksityisopetus sopii myös erinomaisesti täydentäväksi opetukseksi perinteiselle valmennuskurssille osallistuvalle.  

Oppilaslähtöistä opetusta

Uplus tarjoaa sinulle osaavat opettajat, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä missä ja silloin kun sinä haluat. Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua, etkä joudu murehtimaan edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti. Saat itse päättää missä oppitunnit järjestetään. Oppitunnit voidaan pitää joko kotonasi, opettajasi luona tai esimerkiksi kirjastossa. Kaikki Uplussan opettajat ovat kauppatieteen pääsykokeen tuntevia korkeakouluopiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta kokeen suorittamisesta tai kokemusta muiden valmentamisesta pääsykoetta varten.

Valmennuskurssit

Uplus tarjoaa kolme erilaista valmennuskurssimallia, joista voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon:

  • Tehokertaus: Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte opettajasi kanssa neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai opettajan luona. 
  • Tulosvalmennus: Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta asiantuntijaksi. Laaditte opettajasi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi kaikki kokeeseen liittyvät osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa opettajaasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii. 
  • Supervalmennus on kattavin vaihtoehto valmistautuessasi pääsykokeisiin. Paketti sisältää 40 oppituntia, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Tapaa opettajaasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta. 

Eikö vaihtoehdoista löytynyt sopivaa pakettia? Kaipaisitko kenties enemmän opetusta? Uplussan yksityisopetus on joustava palvelu, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin Uplus räätälöi juuri sinun tilanteeseesi sopivan ratkaisun!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauppatieteiden valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennukseen voi hakeutua Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Tehokertaus 400€ (tai maksa kahdessa erässä 200€/erä). 
  • Tulosvalmennus 958€ (tai maksa kolmessa erässä 319,33€/erä). 
  • Supervalmennus 1796€ (tai maksa neljässä erässä 449€/erä). 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus Yksityisopetus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Arvioinnit

Kauppatieteiden valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Osallistujakokemuksia yksityisop...

Tutustu osallistujakokemuksiin Uplussan yksityisopetuksesta ja ota yhteyttä!

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: