Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteen valmennuskurssi

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
Sinulle sopivana ajankohtana
suomi
Sinulle sopivana ajankohtana
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Osa-aikainen
Useita paikkakuntia
Valmennuskurssit

Lääketieteen valmennuskurssi

lääketieteen valmennuskurssi

Lääketieteen valmennuskurssi

Lääketieteellisen pääsykoe on tunnettu haastavuudestaan eikä useana vuonna peräkkäin pyrkiminen ole vierasta lääketieteellisen opiskelijoiden keskuudessa. Monet valmistautuvat pääsykokeeseen jopa vuoden. Kouluun pääsy ei kuitenkaan ole kiinni pelkästä lukemisen määrästä, vaan asioiden järjestelmällinen ja tehokas opiskelu sekä oikeat lukutekniikat ovat pääsykokeissa menestymisen avain. 

Uplussan lääkisvalmennus on vaihtoehto sinulle, joka haluat saada parhaat edellytykset onnistua lääkiksen pääsykokeessa. Jos siis haluat laadukkainta opetusta, voit unohtaa perinteiset valmennuskurssit ja valita yksityisopetuksen. Lääkisvalmennuksessa et koskaan kilpaile opettajan huomiosta etkä joudu sovittamaan aikataulujasi tiukan kurssiohjelman mukaan. Yksityisopetus sopii tietysti erinomaisesti myös täydentäväksi opetukseksi lääketieteellisen valemnnuskurssille osallistuvalle.

Oppilaslähtöistä opetusta

Uplus Yksityisopetus tarjoaa sinulle osaavan tuutorin, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä missä ja silloin kun sinä haluat. Lääkisvalmennuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua; voit käyttää vaikka kaikki oppitunnit fysiikan opiskeluun tai jakaa ne tasaisesti eri aineiden välillä. Yksityisopetuksessa lähtökohtana ovat sinun tavoitteesi, jotka laaditte yhdessä tuutorisi kanssa heti lääkisvalmennuksen alussa.

Valmennuskurssit

Uplus tarjoaa kolme erilaista valmennuskurssimallia, joista voit valita sinulle sopivimman:

  • Tehokertaus: Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte opettajasi kanssa neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai opettajasi luona. Tehokertaus sopii erinomaisesti myös valmennuskurssille osallistuvalle.
  • Tulosvalmennus:  Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta osaajaksi. Laaditte tuutorisi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi lääketieteellisen pääsykokeen osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa tuutoriasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.
  • Supervalmennus on kattavin pakettiratkaisu lääketieteellisen pääsykokeeseen valmistautuvalle. Saat 40 oppituntia valmentavaa yksityisopetusta, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Supervalmennus tarjoaa parhaat eväät lääkiksen pääsykokeessa onnistumiseen – voit tavata henkilökohtaisen valmentajasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta. Kehitystäsi seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen, jotta voitte yhdessä tuutorisi kanssa hioa vastaustekniikkasi kuntoon.

Eikö vaihtoehdoista löytynyt sopivaa pakettia? Kaipaisitko kenties enemmän opetusta? Uplussan yksityisopetus on joustava palvelu, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin Uplus räätälöi juuri sinun tilanteeseesi sopivan ratkaisun!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketieteen valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennukseen voi hakea Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Tehokertaus 400€ (tai maksa kahdessa erässä 200€/erä).
  • Tulosvalmennus 958€ (tai maksa kolmessa erässä 319,33€/erä).
  • Supervalmennus 1796€ (tai maksa neljässä erässä 449€/erä).

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus Yksityisopetus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle


Arvioinnit

Lääketieteen valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Osallistujakokemuksia yksityisop...

Tutustu osallistujakokemuksiin Uplussan yksityisopetuksesta ja ota yhteyttä!

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: