Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala

Urheiluopisto Kisakeskus
Yhteenveto
1 vuosi
20.9.2021
Viimeinen hakuaika: 13.8.2021
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Raasepori
Ammattitutkinnot
Liikuntaneuvojan koulutus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala

Liikunnan osaamisalan koulutus on ammatillinen koulutus, jossa koulutuksen, työelämän ja käytännön elämän kautta hankittua ammattitaitoa kartutetaan ja osoitetaan näytöin.

Liikunnan osaamisalan koulutus painottuu luontoliikuntaan ja tutkinnon tavoitteena on, että opiskelija osaa hyödyntää luontoliikunnan monipuolisia mahdollisuuksia omassa työympäristössään. Tutkinto on käytännönläheinen koulutus, josta hyödyt varmasti työelämässä, valitsit sitten millaisen tutkintokokonaisuuden tahansa.

Tutkinnon rakenne

Tutkinto koostuu neljästä tutkinnon osasta: Pakollisesta tutkinnon osasta, liikunnan toimintaympäristössä toimiminen, sekä kahdesta erillisestä valinnaisesta osasta.

Ensimmäisessä valinnaisessa osassa valitset erikoistutko lasten, nuorten vai aikuisten liikunnan edistämiseen.

Toisessa valinnaisessa osassa valitset kaksi sinulle sopivaa tutkinnon osaa: liikunnan ohjelmapalveluissa toimiminen, yksilöllinen liikunnan ohjaaminen sekä liikuntayrittäjänä toimiminen.

Ammattitaidon ja osaamisesi pääset todentamaan suorittamalla näytön valitsemistasi tutkinnon osista. Suoritettuasi näytöt kaikista tutkinnon osista, olet suorittanut osanliikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnostaja voit käyttää tutkintonimikettä liikuntaneuvoja.

Koulutuksen toteutus

Liikunnan osaamisalan koulutus alkaa 20.9.2021 ja päättyy 16.9.2022. Lähijaksojen ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Urheiluopisto Kisakeskuksen sivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikuntaneuvoja

Liikunnan ammattitutkinnon lisäksi opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa opintojen yhteydessä Urheiluopistojen Yhdistyksen Personal Trainer -sertifikaatti.

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 1850€.

Hinta sisältää henkilökohtaistamisen, lähijaksojen opetuksen ja materiaalit sekä tutkintomaksun ja näytöt. Hinta ei sisällä majoituksia eikä ruokailuja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus eli Kisis on luonnonläheinen liikuntakeskus Kullaanjärven rannalla. Se tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja myös vapaa-ajan liikuntaan. Kisis sijaitsee Länsi-Uudellamaalla Raaseporissa, noin 100 km Helsingistä. Kisakeskuksessa on nautittu liikunnasta ja luonnonrauhasta jo kuuden vuosikymmenen ajan. Kisakeskuksen toiminta käynnistyi vuoden...


Lue lisää oppilaitoksesta Urheiluopisto Kisakeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Urheiluopisto Kisakeskus

Kullaanniemi 220
10420 Raasepori

 Näytä puhelinnumero
www.kisakeskus.fi

Arvioinnit
Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele liikunta- ja urheilualaa

Opiskele hyvinvointi- , liikunta- ja urheilualoja ja valmistu Hyvinvointivalmentajaksi tai Personal Traineriksi!

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala täytä seuraavat tiedot: