Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala

Urheiluopisto Kisakeskus
Yhteenveto
1 vuosi
Ammattitutkinnot
Raasepori
marker Hakuaika käynnissä
Alkavat koulutukset
Raasepori
19.9.2022

Raasepori
Kysy lisätietoja
Liikuntaneuvojan koulutus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala

LIIKUTTAVA TULEVAISUUS KISAKESKUKSESTA

Tulevaisuuden liikuttajat tehdään Kisakeskuksessa! Liikunnan osaamisalan koulutus vastaa nykyaikaisen liikunta-alan haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Koulutuksessa yhdistyy lähi- ja etäopetus. Esimerkiksi liikuntayrittäjänä toimiminen suoritetaan täysin etäopiskeluna, kun taas liikunnan ohjelmapalveluiden ohjaamisessa hyödynnetään Kisakeskuksen monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja opitaan liikuntaa ohjaamalla. Liikunta-ala muuttuu jatkuvasti ja siksi koulutuksemme antaa sinulle parhaat mahdollisuudet menestyä tulevaisuuden innostajana ja mahdollistajana!  

Kenelle?

Liikunnan osaamisalan koulutuksessa opit hyödyntämään luontoliikunnan monipuolisia mahdollisuuksia omassa työympäristössäsi. Urheiluopisto Kisakeskuksen luontoliikuntamahdollisuudet yhdistettynä Raaseporin kauniiseen luontomaisemaan ja aktiviteetteihin, tarjoavat tähän loistavat mahdollisuudet.

Liikunnan osaamisala on hyvä valinta myös kaikille alanvaihtajille tai niille, jotka haluaisivat työksennellä liikunta-alalla nykyisen työnsä ohella. Aikaisemmasta työkokemuksesta on usein hyötyä myös liikunta-alan opiskelussa. Liikunnan osaamisalalla voit erikoistua niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin liikuntaan ja valita itsellesi juuri sinulle sopivan tutkintokokonaisuuden. 

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu tutkinnon osista ja tutkinnon osan laajuus ilmoitetaan osaamispisteillä (OSP). Mitä enemmän osaamispisteitä tutkinnon osa käsittää, sen laajempi ja pidempikestoinen tutkinnon osa on. 

Tutkinnon kokonaislaajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinnon osat valitset, kun koulutus on alkanut. Tutkinto rakentuu niin, että pakollinen tutkinnon osa, liikunnan toimintaympäristössä toimiminen, on kaikille pakollinen. Tämän lisäksi valitset itsellesi sopivan kohderyhmän kolmesta vaihtoehdosta, jonka liikunnan ohjaamiseen haluat erikoistua: lapset, nuoret tai aikuiset. Viimeisenä valitset kolmesta valinnaisesta tutkinnon osasta kaksi sinulle sopivinta: yksilöllinen liikunnan ohjaaminen, liikuntayrittäjänä toimiminen tai liikunnan ohjelmapalveluissa toimiminen. 

Tutkinnon suorittamiseksi sinun tulee todentaa osaaminen suorittamalla näyttö jokaisesta valitsemastasi tutkinnon osasta. Näyttötehtävillä todennat, että osaat toimia liikunta-alan ammattilaisena tutkinnon osan vaatimusten mukaan. Tutkinnon osien vaatimukset löydät klikkaamalla alla olevia sinisiä palkkeja. Suoritettuasi näytöt hyväksytysti, saat käyttää tutkintonimikettä liikuntaneuvoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hae koulutukseen 22.8.2022 mennessä.

Koulutukseen haetaan Urheiluopisto Kisakeskuksen sivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikuntaneuvoja

Liikunnan ammattitutkinnon lisäksi opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa opintojen yhteydessä Urheiluopistojen Yhdistyksen Personal trainer -sertifikaatti.

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 1850€.

Hinta sisältää henkilökohtaisen oppimisen suunnitelun, lähijaksojen opetuksen ja materiaalit sekä tutkintomaksun ja näytöt. Hinta ei sisällä majoituksia eikä ruokailuja.

Hinta on sijoitus tulevaisuuteesi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus eli Kisis on luonnonläheinen liikuntakeskus Kullaanjärven rannalla. Se tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja myös vapaa-ajan liikuntaan. Kisis sijaitsee Länsi-Uudellamaalla Raaseporissa, noin 100 km Helsingistä. Kisakeskuksessa on nautittu liikunnasta ja luonnonrauhasta jo kuuden vuosikymmenen ajan. Kisakeskuksen toiminta käynnistyi vuoden...


Lue lisää oppilaitoksesta Urheiluopisto Kisakeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Urheiluopisto Kisakeskus

Kullaanniemi 220
10420 Raasepori

 Näytä puhelinnumero
www.kisakeskus.fi

Arvioinnit
Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele hyvinvointi- ja liikunta-aloja

Opiskele hyvinvointi-, liikunta ja urheilualoja ja valmistu Hyvinvointivalmentajaksi, Personal Traineriksi tai Koulutetuksi hierojaksi.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala täytä seuraavat tiedot: