Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala

Urheiluopisto Kisakeskus
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
tammikuu 2021
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Vantaa
Ammattitutkinnot
Valmentajan koulutus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala

Tervetuloa opiskelemaan Urheiluopisto Kisakeskuksen järjestämään koulutukseen, jossa valmistut valmennuksen ammattilaiseksi!

Kaikkien eri lajien valmentajat voivat hakeutua koulutukseen, jossa vahvistat omaa käytännön valmennustyötäsi. Nykyaikainen valmennus pitää sisällään vahvaa vuorovaikutusosaamista. Asiantuntijoiden alustuksilla opiskelijat pääsevätkin oppimaan toisiltaan ja verkostoitumaan eri lajien valmentajien kanssa.

Koulutus antaa valmiudet kehittää omaa kokonaisvaltaista valmennusosaamistaan valmennus- ja kehittämistehtävissä liikunta- ja urheiluseuroissa, valmennuskeskuksissa, urheiluakatemioissa, urheilun ammattiorganisaatioissa tai yksityisenä yrittäjänä.

Tutkinnon rakenne

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Ammatillinen toiminta valmentajana (60osp)

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Lasten valmentaminen (90osp)
  • Nuorten valmentaminen (90osp)
  • Aikuisten valmentaminen (90osp)

Koulutuksen toteutus

Koulutus on noin vuoden mittainen oppimisprosessi, joka toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Opinnot sisältävät lähijaksoja, etäopiskelua sekä työssäoppimista oman valmennustyösi parissa. Noin kolmen päivän lähijaksoja on yhteensä kahdeksan, joista osa toteutetaan kätevien liikenneyhteyksien päässä Careerian oppilaitoksessa Vantaalla!

Opinnot henkilökohtaistetaan laatimalla jokaiselle henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Valmennuksen ammattitutkinnon perusteissa edellytetty ammattitaito ja osaaminen osoitetaan näytöillä tutkinnonosittain. Kun näytöt on hyväksytty, saat tutkintotodistuksen ja voit käyttää tutkintonimikettä valmentaja.

Valmentajan ammattitutkinnon suorittaminen vaatii yhden pakollisen ja yhden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tarkempi aloitus ja lähijaksojen aikataulut vahvistuvat myöhemmin. Haku auki nyt!

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, valmentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus eli Kisis on luonnonläheinen liikuntakeskus Kullaanjärven rannalla. Se tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja myös vapaa-ajan liikuntaan. Kisis sijaitsee Länsi-Uudellamaalla Raaseporissa, noin 100 km Helsingistä. Kisakeskuksessa on nautittu liikunnasta ja luonnonrauhasta jo kuuden vuosikymmenen ajan. Kisakeskuksen toiminta käynnistyi vuoden...


Lue lisää oppilaitoksesta Urheiluopisto Kisakeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Urheiluopisto Kisakeskus

Kullaanniemi 220
10420 Raasepori

 Näytä puhelinnumero
www.kisakeskus.fi


Arvioinnit

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: