Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala

Urheiluopisto Kisakeskus
Yhteenveto
1 vuosi
27.9.2021
Viimeinen hakuaika: 6.8.2021
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Raasepori
Ammattitutkinnot
Valmentajan koulutus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala

Valmennuksen osaamisalan koulutuksessa kehität omia valmennustaitojasi ja syvennät omaa osaamista vuoden mittaisessa oppimisprosessissa. Prosessin alussa arvioit omaa osaamistasi ja asetat itsellesi tavoitteet. Prosessin aikana saat hyödyllisiä käytännön työkaluja valmentamisen avuksi, jaat kokemuksia muiden valmentajien kanssa, kuulet valmennusasiantuntijoiden ajatuksia ja toteutat opittuja taitoja käytännön valmennuksessa. Käytännön valmennusosaaminen todennetaan tutkinnon lopussa suoritettavana käytännön näyttönä.

Tutkinnon rakenne

Valmentajakoulutus koostuu pakollisesta tutkinnon osasta, valmentajan toiminaympäristössä toimiminen, sekä valinnaisista tutkinnon osista: lasten-, nuorten- sekä aikuisten valmentaminen. Valinnaisista tutkinnon osista valitaan yksi, ja erikoistut joko lasten, nuorten tai aikuisten valmentamiseen. Valmentajakoulutuksen aikana kehität ja syvennät ammattitaitoasi kohderyhmäsi näkökulmasta.

Koulutuksen toteutus

Lähiopetus toteutetaan kahdeksasaa lähijaksosta, jotka järjestetään Urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa. Lähijaksot ovat toiminnallisia ja käytännön läheistä. Lähijaksoilla pääset valmentamisen lisäksi myös kokeilemaan lajeja urheilijan ja valmennettavan roolissa. Lähijaksojen aikana sinulla on myös mahdollisuus monipuolisen liikunnan harrastamiseen opistomme tiloissa. Lähijaksojen välissä opiskelijaa tuetaan yksilöllisesti opintojen etenemisessä. Etäopiskelu koostuu tehtävistä, joissa pääset toteuttamaan käytännössä oppimiasi toimintatapoja ja työkaluja.

Suoritettuasi näytöt, olet suorittanut valmennuksen osaamisalan opinnot liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta ja voit käyttää valmentaja -tutkintonimikettä.

Oppisopimustoteutus

Oppisopimus on erinomainen tapa yhdistää työ, opiskelu ja jatkuva itsensä kehittäminen. Koulutuksen aikana opiskelija kehittää oman ammattitaitonsa lisäksi urheiluseuran valmennusta. Koulutuksen aikana opiskelija tutustuu seuransa toimintatapoihin ja kehittää koko seuran toimintaympäristöä opiskelujen aikana.

Oppisopimuskoulutuksen avulla voit kouluttaa seuran valmentajasta entistä ammattitaitoisemman valmentajan tai monipuolistaa valmentajan osaamista. Työnantajalle ei tule oppisopimusopiskelijan rekrytoinnista ja kouluttamisesta muita suoria kustannuksia kuin palkkakulut. Lisäksi työantajalle maksetaan koulutuskorvausta, jos työnantaja ja koulutuksen järjestäjä arvioivat, että koulutuksesta aiheutuu työnantajalle kustannuksia ja sopivat korvauksen maksamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus sopii sinulle, joka

  • Työskentelet koko- tai osa-aikaisesti urheiluvalmentajana yksilö- tai joukkuelajissa
  • Haluat kehittyä urheiluvalmentajana
  • Haluat saada käytännön työkaluja valmentamisen tueksi
  • Olet kiinnostunut lajisi ja seurasi toimintaympäristön kehittämisestä
  • Olet valmis kehittämään osaamistasi oman valmennustyösi ohella ja lähijaksoilla

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, valmentaja

Lähijaksot

1. lähijakso: 27.–29.9.2021 Oman osaamisen arviointi, opintojen suunnittelu, ryhmäytyminen
2. lähijakso: 25.–27.10.2021 Oman lajin erityispiirteet ja valmennuksen suunnittelu
3. lähijakso: 22.–24.11.2021 Testaaminen ja urheilijakeskeinen valmentaminen, vuorovaikutustadot
4. lähijakso: 17.–19.1.2022 Fyysiset ominaisuudet ja biomekaniikka
5. lähijakso: 21.–2.3.2022 Taitoharjoittelu, palautuminen
6. lähijakso: 23.–25.5.2022 Psyykkinen valmennus
7. lähijakso: 8.–10.8.2022 Ravitsemus, palautuminen, liikuntavammat, hoito ja ennaltaehkäisy
8. lähijakso: 19.–21.9.2022 Kehittymisarviointi, valmistuminen

Kustannukset

2100 € TAI 525 € / ERÄ

Valmentajakoulutuksen hinta sisältää majoituksen, aamupalan, lounaan ja päivällisen lähipäivien aikana, koulutusmateriaalit, koulutuksen sekä näytöt.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus eli Kisis on luonnonläheinen liikuntakeskus Kullaanjärven rannalla. Se tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja myös vapaa-ajan liikuntaan. Kisis sijaitsee Länsi-Uudellamaalla Raaseporissa, noin 100 km Helsingistä. Kisakeskuksessa on nautittu liikunnasta ja luonnonrauhasta jo kuuden vuosikymmenen ajan. Kisakeskuksen toiminta käynnistyi vuoden...


Lue lisää oppilaitoksesta Urheiluopisto Kisakeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Urheiluopisto Kisakeskus

Kullaanniemi 220
10420 Raasepori

 Näytä puhelinnumero
www.kisakeskus.fi

Arvioinnit
Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele liikunta- ja urheilualaa

Opiskele hyvinvointi- , liikunta- ja urheilualoja ja valmistu Hyvinvointivalmentajaksi tai Personal Traineriksi!

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala täytä seuraavat tiedot: