Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala

Urheiluopisto Kisakeskus
Yhteenveto
1 vuosi
Ammattitutkinnot
Raasepori
marker Hakuaika käynnissä
Alkavat koulutukset
Raasepori
14.9.2022

Raasepori
Kysy lisätietoja
Valmentajan koulutus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala

Valmennuksen osaamisalan koulutuksessa kehität omia valmennustaitojasi ja syvennät omaa osaamista vuoden mittaisessa oppimisprosessissa. Prosessin alussa arvioit omaa osaamistasi ja asetat itsellesi tavoitteet. Prosessin aikana saat hyödyllisiä käytännön työkaluja valmentamisen avuksi, jaat kokemuksia muiden valmentajien kanssa, kuulet valmennusasiantuntijoiden ajatuksia ja toteutat opittuja taitoja käytännön valmennuksessa. Käytännön valmennusosaaminen todennetaan tutkinnon lopussa suoritettavana käytännön näyttönä.

Tutkinnon rakenne

Valmentajakoulutus koostuu pakollisesta tutkinnon osasta, valmentajan toiminaympäristössä toimiminen, sekä valinnaisista tutkinnon osista: lasten-, nuorten- sekä aikuisten valmentaminen. Valinnaisista tutkinnon osista valitaan yksi, ja erikoistut joko lasten, nuorten tai aikuisten valmentamiseen. Valmentajakoulutuksen aikana kehität ja syvennät ammattitaitoasi kohderyhmäsi näkökulmasta.

Koulutuksen toteutus

Lähiopetus toteutetaan kahdeksasaa lähijaksosta, jotka järjestetään Urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa. Lähijaksot ovat toiminnallisia ja käytännön läheistä. Lähijaksoilla pääset valmentamisen lisäksi myös kokeilemaan lajeja urheilijan ja valmennettavan roolissa. Lähijaksojen aikana sinulla on myös mahdollisuus monipuolisen liikunnan harrastamiseen opistomme tiloissa. Lähijaksojen välissä opiskelijaa tuetaan yksilöllisesti opintojen etenemisessä. Etäopiskelu koostuu tehtävistä, joissa pääset toteuttamaan käytännössä oppimiasi toimintatapoja ja työkaluja.

Suoritettuasi näytöt, olet suorittanut valmennuksen osaamisalan opinnot liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta ja voit käyttää valmentaja -tutkintonimikettä.

Oppisopimustoteutus

Oppisopimus on erinomainen tapa yhdistää työ, opiskelu ja jatkuva itsensä kehittäminen. Koulutuksen aikana opiskelija kehittää oman ammattitaitonsa lisäksi urheiluseuran valmennusta. Koulutuksen aikana opiskelija tutustuu seuransa toimintatapoihin ja kehittää koko seuran toimintaympäristöä opiskelujen aikana.

Oppisopimuskoulutuksen avulla voit kouluttaa seuran valmentajasta entistä ammattitaitoisemman valmentajan tai monipuolistaa valmentajan osaamista. Työnantajalle ei tule oppisopimusopiskelijan rekrytoinnista ja kouluttamisesta muita suoria kustannuksia kuin palkkakulut. Lisäksi työantajalle maksetaan koulutuskorvausta, jos työnantaja ja koulutuksen järjestäjä arvioivat, että koulutuksesta aiheutuu työnantajalle kustannuksia ja sopivat korvauksen maksamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hae koulutukseen 8.8.2022 mennessä.

Koulutus sopii sinulle, joka

  • Työskentelet koko- tai osa-aikaisesti urheiluvalmentajana yksilö- tai joukkuelajissa
  • Haluat kehittyä urheiluvalmentajana
  • Haluat saada käytännön työkaluja valmentamisen tueksi
  • Olet kiinnostunut lajisi ja seurasi toimintaympäristön kehittämisestä
  • Olet valmis kehittämään osaamistasi oman valmennustyösi ohella ja lähijaksoilla

Koulutukseen haetaan Urheiluopisto Kisakeskuksen sivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, valmentaja

Lähijaksot

1. jakso 14.-16.9.2022 
2. jakso 10.-12.10.2022  
3. jakso 14.-16.11.2022
4. jakso 16.-18.1.2023
5. jakso 22.-23.3.2023
6. jakso 22.-24.5.2023
7. jakso 7.-9.8.2023
8. jakso 18.-20.9.2023

SISÄLLÖT

1. Oman osaamisen arviointi, opintojen suunnittelu, ryhmäytyminen

2. Oman lajin erityispiirteet ja valmennuksen suunnittelu

3. Testaaminen ja urheilijakeskeinen valmentaminen, vuorovaikutustadot

4. Fyysiset ominaisuudet ja biomekaniikka

5. Taitoharjoittelu, palautuminen

6. Psyykkinen valmennus

7. Ravitsemus, palautuminen, liikuntavammat, hoito ja ennaltaehkäisy

8. Kehittymisarviointi, valmistuminen

Kustannukset

Hinta majoituksella ja täysihoidolla 2100€ tai 525€/erä.

Valmentajakoulutuksen hinta sisältää majoituksen, aamupalan, lounaan ja päivällisen lähipäivien aikana, koulutusmateriaalit, koulutuksen sekä näytöt.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus eli Kisis on luonnonläheinen liikuntakeskus Kullaanjärven rannalla. Se tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja myös vapaa-ajan liikuntaan. Kisis sijaitsee Länsi-Uudellamaalla Raaseporissa, noin 100 km Helsingistä. Kisakeskuksessa on nautittu liikunnasta ja luonnonrauhasta jo kuuden vuosikymmenen ajan. Kisakeskuksen toiminta käynnistyi vuoden...


Lue lisää oppilaitoksesta Urheiluopisto Kisakeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Urheiluopisto Kisakeskus

Kullaanniemi 220
10420 Raasepori

 Näytä puhelinnumero
www.kisakeskus.fi

Arvioinnit
Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele hyvinvointi- ja liikunta-aloja

Opiskele hyvinvointi-, liikunta ja urheilualoja ja valmistu Hyvinvointivalmentajaksi, Personal Traineriksi tai Koulutetuksi hierojaksi.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala täytä seuraavat tiedot: