Insinööri (AMK) | sähkö- ja automaatiotekniikka | monimuotototeutus

Vaasan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Vaasa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | sähkö- ja automaatiotekniikka | monimuotototeutus

Haluatko hallita tulevaisuuden tärkeintä energiamuotoa, sähköä? VAMKin insinöörikoulutuksessa voi suorittaa 30 opintopisteen verran akkuteknologiaan liittyviä syventäviä opintoja. Yli 90 prosenttia Suomen sähkön ja automaation tuotekehityksestä tapahtuu Vaasan alueella, Pohjoismaiden suurimmassa energiaklusterissa. VAMK tarjoaakin ainutlaatuisen näköalapaikan sähköalan insinööriopinnoille ja Suomen eturivin yrityksissä oppimiselle. Kiitetty sähkötekniikan koulutuksemme tutustuttaa sinut energiateollisuuden siivellä alan uusimpiin virtauksiin, vankkaa teoriapohjaa ja monipuolista simulaatio-opetusta unohtamatta. Meillä on tarjota opetuksen tueksi ainutlaatuinen yritysverkosto, jossa kasvat raudanlujaksi ammattilaiseksi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on kodikkaan kokoinen, 3250 opiskelijan kansainvälinen korkeakoulu. VAMKissa voit opiskella insinööriksi, tradenomiksi, sairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi tai sosionomiksi. VAMKissa opiskelu on aidosti yhteisöllistä, sillä kaikkien alojen opiskelijat opiskelevat samalla kampuksella. Kampus sijaitsee Vaasan Palosaarella, meren äärellä, aivan kaupungin keskustan kupeessa. Koulutusalat...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan ammattikorkeakoulu

Wolffintie 30
65200 Vaasa

Arvioinnit
Arvioinnit
Insinööri (AMK) | sähkö- ja automaatiotekniikka | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit