Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteet

Vaasan yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Vaasa
Kandiohjelmat

Kauppatieteet

Tavoite

Talouselämä tarvitsee jatkuvasti asiantuntijoita, joilla on laadukas koulutus ja tuoreita ideoita. Vaasan yliopisto kauppatieteellisen alan asiantuntijoita ja päätöksentekijöitä työskentelemään nopeasti muuttuvan ja kansainvälistyvän yritys- ja elinkeinoelämän haastavissa tehtävissä.

Vaasan yliopistossa on Suomen palkituin yliopistotason koulutus kauppatieteissä. Saat todistetusti asiantuntevaa opetusta ja ohjausta. Vaasan yliopisto myös Suomen suurimpia kauppatieteellisen alan toimijoita. Vaasan yliopistosta valmistuvat tunnetaan maailmalla kansainvälisinä ja työelämään valmiina liike-elämän asiantuntijoina. Kauppatieteen alalta valmistuneita kuvaavat myös seuraavat ominaisuudet: oma-aloitteisuus, innovatiivisuus, yhteistyökyky ja ongelmanratkaisukyky. Toimivat työelämäsuhteet tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää opetuksessa todellisia talouselämän tilanteita. Vaasan yliopisto tukee opiskelijoita heidän tavoitteissaan, esimerkiksi startup-yrittäjyydessä.

Liiketoimintaosaamiselle on yhteiskunnassa alati kasvava kysyntä. Opiskelemalla kauppatieteitä Vaasassa saat kansainvälisesti kilpailukykyisen tutkinnon. Koulutusohjelmaa on kehitetty yrityselämän asiantuntijoiden kanssa vahvasti liike-elämän tarpeita vastaavaksi.

Vaasan yliopistossa kohtaat opiskelijoita ja opettajia eri puolilta maailmaa. Voit lähteä maailmalle ja jopa opiskella tuplatutkinnon ulkomaisessa yliopistossa. Englanninkieliset maisteriohjelmat ovat saaneet kansainvälisen EPAS-laatutunnuksen.

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon ytimenä on laaja-alainen liiketoimintaosaaminen, jonka opetus perustuu tutkimukseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Kauppatieteiden maisterin tutkinnon opinnot rakentuvat pääsääntöisesti saman alan kandidaatin tutkinnon päälle. Maisterin tutkinnon suorittaneena kykenet johtamaan asioita ja ihmisiä sekä työskentelemään itsenäisesti alan vaativissa asiantuntijatehtävissä tai yrittäjänä sekä kotimaisessa että kansainvälisessä työympäristössä. Kauppatieteiden maisterin tutkinnon suorittaneet saavat samalla myös ekonomin arvon.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Yliopistosta valmistuu uudella tavalla ajattelevia ja ennakkoluulottomia suunnannäyttäjiä. Voit opiskella hallintotieteitä, kauppatieteitä, tekniikkaa, tietojärjestelmätiedettä ja tuotantotaloutta sekä viestintätieteitä. Vaasan kaunis yliopisto sijaitsee keskustan lähellä meren rannalla Palosaarella, joka on koti...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan yliopisto

Wolffintie 34
65200 Vaasa

Arvioinnit
Kauppatieteet ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.