Kauppatieteet, kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri (3 v + 2 v)

Vaasan yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Vaasa
Kandi- ja maisteriohjelmat

Kauppatieteet, kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri (3 v + 2 v)

Vaasan yliopistossa saat todistetusti asiantuntevaa ja arvostettua opetusta ja ohjausta. Olemme myös Suomen suurimpia kauppatieteellisen alan toimijoita. Meiltä valmistuvat tunnetaan maailmalla kansainvälisinä ja työelämään valmiina liike-elämän asiantuntijoina. Kauppatieteen alalta valmistuneita kuvaavat myös seuraavat ominaisuudet: oma-aloitteisuus, innovatiivisuus, yhteistyökyky ja ongelmanratkaisukyky. Toimivat työelämäsuhteemme tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää opetuksessa todellisia talouselämän tilanteita. Tuemme opiskelijoita heidän tavoitteissaan, esimerkiksi startup-yrittäjyydessä.

Meillä kohtaat opiskelijoita ja opettajia eri puolilta maailmaa. Voit lähteä maailmalle ja jopa opiskella tuplatutkinnon ulkomaisessa yliopistossa. Englanninkieliset maisteriohjelmamme ovat saaneet kansainvälisen EPAS-laatutunnuksen.

Tavoitteet

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon ytimenä on laaja-alainen liiketoimintaosaaminen, jonka opetus perustuu tutkimukseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Kauppatieteiden maisterin tutkinnon opinnot rakentuvat pääsääntöisesti saman alan kandidaatin tutkinnon päälle. Maisterin tutkinnon suorittaneena kykenet johtamaan asioita ja ihmisiä sekä työskentelemään itsenäisesti alan vaativissa asiantuntijatehtävissä tai yrittäjänä sekä kotimaisessa että kansainvälisessä työympäristössä. Kauppatieteiden maisterin tutkinnon suorittaneet saavat samalla myös ekonomin arvon.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopistossa ratkotaan suuria globaaleja haasteita ja luodaan kestävämpää tulevaisuutta. Vaasan yliopisto on vastuulliseen liiketoimintaan suuntautunut tiedeyliopisto. Vaasan yliopistossa voi opiskella kauppatieteitä, tekniikkaa, hallintotieteitä ja viestintätieteitä. Yliopistossa on yli 5000 opiskelijaa. Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita asiantuntijoita johtamaan...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan yliopisto

Wolffintie 34
65200 Vaasa

Arvioinnit
Kauppatieteet, kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri (3 v + 2 v) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.