Markkinoinnin johtaminen, kauppatieteiden maisteri (2 v)

Vaasan yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Vaasa
Itsenäiset maisteriohjelmat

Markkinoinnin johtaminen, kauppatieteiden maisteri (2 v)

Markkinoinnin työtehtävissä painottuu kyky tehdä yhteistyötä niin yrityksen sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tämän vuoksi maisteriohjelmaan on suunniteltu erityisiä profiilikokonaisuuksia, joiden avulla voit kehittää omaa osaamistasi tietyillä liiketoiminnan osa-alueilla ja saada kokemusta monialaisesta tiimityöskentelystä. Profiilikokonaisuudet ovat:

  • Sustainability as a Service Logic
  • Digitaaliset markkinapaikat
  • Innovaatioiden kaupallistaminen

Markkinoinnin maisteriohjelman opintojaksoilla sovelletaan luontevasti digitaalisia ja lähiopetukseen perustuvia opetusmenetelmiä. Opintojaksot ovat vahvasti työelämälähtöisiä ja erityisillä projektikursseilla ratkotaan yritysten liiketoiminnan haasteita asiakaslähtöisen ymmärryksen näkökulmasta.

Tavoitteet

Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelmassa markkinoinnin osaamista syvennetään ja haastetaan uusista näkökulmista. Pääset tutustumaan niin yritysten kohtaamiin todellisiin markkinoinnin haasteisiin kuin tuoreimpiin teoreettisiin työkaluihin näiden ongelmien ratkaisussa. Opintojaksoilla perehdytään innovaatioiden johtamisen, kulttuurisen kulutusympäristön, toimialojen murrosten ja digitaalisuuden synnyttämiin yritysten toimintaympäristön muutoksiin sekä opitaan, miten markkinointi vastaa näihin haasteisiin.

Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelman suoritettuasi:

  • osaat tunnistaa ja käyttää omaa asiantuntijuuttasi yrityksen liiketoiminnan uudistajana
  • osaat esittää perusteltuja ratkaisuja asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämiseksi
  • osaat valita ja perustella sopivan tavan hankkia ja analysoida asiakas- ja markkinatietoa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi

Maisteriohjelmaan voi hakea maisterihaussa, jos on suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon. Opetus on suunniteltu päätoimista opiskelua varten ja tapahtuu arkisin päiväsaikaan.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopistossa ratkotaan suuria globaaleja haasteita ja luodaan kestävämpää tulevaisuutta. Vaasan yliopisto on vastuulliseen liiketoimintaan suuntautunut tiedeyliopisto. Vaasan yliopistossa voi opiskella kauppatieteitä, tekniikkaa, hallintotieteitä ja viestintätieteitä. Yliopistossa on yli 5000 opiskelijaa. Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita asiantuntijoita johtamaan...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan yliopisto

Wolffintie 34
65200 Vaasa

Arvioinnit
Markkinoinnin johtaminen, kauppatieteiden maisteri (2 v) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.