Sivuston käyttötapa: Mobiili

Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelma

Vaasan yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Vaasa
Maisteriohjelmat

Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelma

Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelmassa markkinoinnin osaamista syvennetään ja haastetaan uusista näkökulmista. Pääset tutustumaan niin yritysten kohtaamiin todellisiin markkinoinnin haasteisiin kuin tuoreimpiin teoreettisiin työkaluihin näiden ongelmien ratkaisussa.

Opintojaksoilla perehdytään innovaatioiden johtamisen, kulttuurisen kulutusympäristön, toimialojen murrosten ja digitaalisuuden synnyttämiin yritysten toimintaympäristön muutoksiin sekä opitaan, miten markkinointi vastaa näihin haasteisiin. Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelman suoritettuasi: osaat tunnistaa ja käyttää omaa asiantuntijuuttasi yrityksen liiketoiminnan uudistajana osaat esittää perusteltuja ratkaisuja asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämiseksi osaat valita ja perustella sopivan tavan hankkia ja analysoida asiakas- ja markkinatietoa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi

Maisteriohjelmaan voi hakea maisterihaussa, jos on suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon. Opetus on suunniteltu päätoimista opiskelua varten ja tapahtuu arkisin päiväsaikaan.Markkinoinnin työtehtävissä painottuu kyky tehdä yhteistyötä niin yrityksen sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tämän vuoksi maisteriohjelmaan on suunniteltu erityisiä profiilikokonaisuuksia, joiden avulla voit kehittää omaa osaamistasi tietyillä liiketoiminnan osa-alueilla ja saada kokemusta monialaisesta tiimityöskentelystä.

Profiilikokonaisuudet ovat: Business, Industry and Services Tuotteet, brändit ja innovaatiot Viestintä, media ja markkinat Markkinoinnin maisteriohjelman opintojaksoilla sovelletaan luontevasti digitaalisia ja lähiopetukseen perustuvia opetusmenetelmiä. Opintojaksot ovat vahvasti työelämälähtöisiä ja erityisillä projektikursseilla ratkotaan yritysten liiketoiminnan haasteita asiakaslähtöisen ymmärryksen näkökulmasta.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Yliopistosta valmistuu uudella tavalla ajattelevia ja ennakkoluulottomia suunnannäyttäjiä. Voit opiskella hallintotieteitä, kauppatieteitä, tekniikkaa, tietojärjestelmätiedettä ja tuotantotaloutta sekä viestintätieteitä. Vaasan kaunis yliopisto sijaitsee keskustan lähellä meren rannalla Palosaarella, joka on koti...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan yliopisto

Wolffintie 34
65200 Vaasa

Arvioinnit
Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.