✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Talousoikeus, kauppatieteiden maisteri (2 v)

Vaasan yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Vaasa
Itsenäiset maisteriohjelmat

Talousoikeus, kauppatieteiden maisteri (2 v)

Ammatillisten taitojen ohella laki- ja veroekonomin osaaminen koostuu merkittävältä osin yleisistä tieteellisistä ja sosiaalisista valmiuksista. Talousoikeuden maisteriopinnoissa opiskelijan on kehitettävä kykyään laajojen kokonaisuuksien hallintaan sekä täsmällisyyttä edellyttävään analyyttisyyteen ja johdonmukaiseen argumentaatioon. Näiden avulla on rakennettavissa ongelmanratkaisutaito, joka ei ole hyödyllinen vain juridiikan hallitsemisessa, vaan kaikessa liiketaloudellisessa ratkaisutoiminnassa. Yritystoiminta on kasvavissa määrin monikansallista yhteistoimintaa, jossa oleellista on valmius hallita juridisia riskejä ja tunnistaa juridisia mahdollisuuksia kansainvälisesti. Kehityksen luonnollisena seurauksena on kansainvälisyyden korostuminen opinnoissa.

Tavoitteet

Vaasan yliopisto kouluttaa kauppatieteellisen alan asiantuntijoita ja päätöksentekijöitä, joilla on hyvät valmiudet työskennellä vaativissa yritys- ja elinkeinoelämän tehtävissä sekä kotimaisessa että kansainvälisessä toimintaympäristössä. Kauppatieteen alalta valmistuneita kuvaavat mm. seuraavat ominaisuudet: kansainvälisyys, oma-aloitteisuus, innovatiivisuus, yhteistyökykyisyys ja ongelmanratkaisukyky.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopistossa ratkotaan suuria globaaleja haasteita ja luodaan kestävämpää tulevaisuutta. Vaasan yliopisto on vastuulliseen liiketoimintaan suuntautunut tiedeyliopisto. Vaasan yliopistossa voi opiskella kauppatieteitä, tekniikkaa, hallintotieteitä ja viestintätieteitä. Yliopistossa on yli 5000 opiskelijaa. Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita asiantuntijoita johtamaan...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan yliopisto

Wolffintie 34
65200 Vaasa

Arvioinnit
Talousoikeus, kauppatieteiden maisteri (2 v) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.