Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Valmennuskurssit

Äidinkielen abikurssi

Pituus
Joustava
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Joustava
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Äidinkielen abikurssi

Äidinkieli on ainoa aine, jonka kirjoittaminen on pakollista yo-kirjoituksissa – varmista onnistumisesi abikurssin avulla

Äidinkielen yo-kokeessa sinulta vaaditaan kieliopin hallintaa, luetun ymmärtämistä, lukutaitoa ja tekstintuottamisen taitoa. Valmennuskeskuksen abikurssilla pääset tekemään 8 yo-kokeen tasoista lukutaidon harjoitustehtävää sekä 2 kirjoitustaidon tehtävää. Nämä harjoitukset voit tehdä ja palauttaa itse valitsemassasi aikataulussa.

Opettaja arvioi, pisteyttää ja antaa sinulle palautteen kaikista harjoituksistasi. Palautteen ansiosta tiedät, miten voit kehittää kirjoitustaitoasi ja parantaa tuloksiasi äidinkielen yo-kokeessa. Sinulla on myös aina mahdollisuus esittää opettajalle kysymyksiä kysymyspalstan kautta, mikäli kaipaat apua ja opastusta.

Valmennuskeskuksen abikurssi sopii kaikille äidinkielen ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville – olitpa sitten menossa kirjoituksiin ensimmäistä kertaa tai korottamassa arvosanaasi

Valmennuskeskuksen äidinkielen abikurssilaiset antavat vuosittain upeita palautteita ja loistavat arvosanat kurssista. Tässä esimerkkinä muutama kommentti kevään 2023 kurssilaisilta:

”Palaute tuli miellyttävän nopeaa ja oli hyvin monipuolista. Äidinkielen arvosanani nousi alustavista reilusti, joten uskon kurssista olleen hyötyä!”

”Opettajilta sai todella laajan arvioinnin ja hyvää palautetta siitä, mihin pitäisi vielä kiinnittää huomiota. Lukutaidon tehtävät olivat hyviä ja monipuolisia. Sain niiden avulla hyvän varmuuden mennä yo-kokeeseen.”

”Kurssimateriaali oli tehty hyvin ja sisälsi monipuolisia tehtäviä, jotka vastasivat hyvin luku- ja kirjoitustaidon koetta. Tehtävistä tullut palaute oli myös pääsääntöisesti erittäin hyödyllistä.”

Valmennuskeskuksen äidinkielen abikurssin sisältö:

  • 8 yo-tasoista palautettavaa lukutaidon tehtävää

  • 2 yo-tasoista palautettavaa kirjoitustaidon tehtävää

  • opettajan henkilökohtainen palaute ja pisteytys kaikkiin tehtäviin

  • ohjeita ja teoriaa laadukkaan luku- ja kirjoitustaidon vastauksen tuottamiseen

  • kysymyspalsta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Äidinkielen abikurssi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustava

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Äidinkielen abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eezy Valmennuskeskus
Maistraatinportti 1
00240 Helsinki

Jopa 60 % valintakoepaikoista Valmennuskeskuksen kurssilaisille

Eezy Valmennuskeskus on Suomen kokenein ja laadukkain valmennuskurssien järjestäjä jo 50 vuoden kokemuksella. Valmennuskeskus valmentaa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin. Valmennuskurssilla saat täsmävalmennuksen valintakokeeseen. Kurssilla opiskellaan valintakoekirjallisuus, vastaustekniikka sekä harjoitellaan koetilanne etukäteen useaan kertaan. Jo kymmenet tuhannet opiskelijat ovat...

Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu