Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

Haluatko opiskelemaan humanistista tai kasvatusalaa?

”Pidin hurjasti opettajan tavasta opettaa asiat. Opin todella paljon uutta!”

Humanistiselta alalta valmistuu tulkkeja, joiden koulutus kestää 3,5 vuodesta neljään vuoteen. Tulkin koulutusta on tarjolla Helsingin, Kuopion ja Turun ammattikorkeakouluissa.

Kasvatusalan tutkintonimikkeenä on yhteisöpedagogi. Laajuudeltaan 210 opintopisteen yhteisöpedagogin opinnot ovat monipuolisia ja työelämälähtöisiä. Yhteisöpedagogin opinnot voi suorittaa Helsingin, Jyväskylän, Kouvolan, Kuopion, Mikkelin, Nurmijärven, Turun ja Ylivieskan ammattikorkeakouluissa.

Ammattikorkeakoulun humanistisen alan ja kasvatusalan hakukohteisiin voi tulla valituksi kolmella eri tavalla:

  • Ylioppilastodistuksen perusteella
  • Ammatillisen perustutkinnon todistuksen perusteella
  • AMK-valintakokeella

Valmennuskeskuksen avulla onnistut uudistuneessa AMK-valintakokeessa. Valittavanasi on etäopetuksena toteutettava Online-kurssi, lähiopetusta sisältävä valmennuskurssi Helsingissä, Turussa tai Tampereella, sekä opetusvideot sisältävä Koti-kurssi. Kaikki kurssit sisältävät sähköisen oppimisalustan, AMK-netin, jossa voit harjoitella pääsykoetehtäviä sähköisesti pääsykokeen kaltaisesti. Voit ostaa myös pelkän AMK-netin.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen suosituilla valmennuskursseilla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Asiantuntevat opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan kurssien aihealueet

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli
  3. Englannin kieli
  4. Eettiset taidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Arvoinnit
AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: