Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Valmennuskurssit

AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi

AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi

Haaveiletko agrologin ammatista, mutta luonnonvara-alan pääsykoe huolettaa?

Eezy Valmennuskeskuksen luonnonvara-alan valmennuskurssilla hiot taitosi huippuunsa ja saat tarvittavat opit siihen, mitä AMK-valintakokeen läpäisemiseen oikein vaaditaan. Valmennuskurssilla opiskelet tehokkaasti, sillä kurssilla keskitytään pääsykokeen kannalta oikeisiin asioihin. Ammattitaitoiset opettajat, laadukkaat materiaalit ja helppokäyttöinen oppimisympäristö tukevat valmistautumistasi koko kurssin ajan. Ja mikä tärkeintä, et jää pääsykoeprosessin kanssa yksin sillä voit koska tahansa kysyä apua opettajalta tai tutorilta. 

Luonnonvara-alan kokeessa olennaista on hyvä matemaattisten taitojen osaaminen, oikeanlaisen vastaustekniikan hallinta ja eri aineistojen tulkitseminen sekä suomeksi että englanniksi. Näitä kaikkia – ja paljon muuta, käydään läpi valmennuskurssilla ja pääset jatkuvasti näkemään oman opiskelusi kehityskaaren ja keskittymään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä - jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi valmennuskurssia kaverilleen. Vuonna 2021 Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskursseilta pääsi eniten opiskelijoita haluamiinsa ammattikorkeisiin, joten ei siis ihme, että kurssit ovat kehuttuja! Lähes 50 vuoden kokemus on opettanut meille, miten parhaat valmennuskurssit järjestetään ja mitkä ovat juurikin pääsykokeen kannalta olennaisimmat ja tärkeimmät asiat.

Valitse itsellesi sopiva luonnonvara-alan valmennuskurssi: 

Lähiopetuskurssit: Lähiluentoja Helsingissä arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Kurssit alkavat syyskuussa.   

Online-kurssit koko Suomessa: Etäluentoja arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Etäopetus alkaa elo-syyskuussa. Elokuun kurssi on matikkapainotteinen.  

Kotikurssi: Itseopiskelukurssi, jossa tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi myös iso määrä opetusvideoita.  

Nettikurssi: Itseopiskelukurssi, jonka voit aloittaa koska vaan ja voit opiskella itsenäisesti opetusmateriaalin avulla.  

  Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 valmennuskursseilta pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun, mikä on enemmän kuin kellään muulla toimijalla!   

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Useita kurssivaihtoehtoja

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eezy Valmennuskeskus
Maistraatinportti 1
00240 Helsinki

Jopa 60 % valintakoepaikoista Valmennuskeskuksen kurssilaisille

Eezy Valmennuskeskus on Suomen kokenein ja laadukkain valmennuskurssien järjestäjä jo 50 vuoden kokemuksella. Valmennuskeskus valmentaa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin. Valmennuskurssilla saat täsmävalmennuksen valintakokeeseen. Kurssilla opiskellaan valintakoekirjallisuus, vastaustekniikka sekä harjoitellaan koetilanne etukäteen useaan kertaan. Jo kymmenet tuhannet opiskelijat ovat...

Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu