Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi

AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi

Haluatko opiskelemaan matkailu-, ravitsemis- ja talousalaa?

”Iso osa harjoituskokeiden tehtävistä vastasi haastavuudeltaan valintakokeen tehtäviä. Koe oli suht haastava, mutta koin että valmennuskurssista oli erittäin iso hyöty.”

Matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opinnot tarjoavat mahdollisuuden opiskella muun muassa asiakaspalvelua, esimiestaitoja, vuorovaikutustaitoja ja monia kieliopintoja. Restonomin opinnot voi suorittaa suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Opintojen laajuus on 210 opintopistettä ja restonomin koulutusta tarjoavat monet ammattikorkeakoulut ympäri Suomea.

Ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan hakukohteisiin voi tulla valituksi kolmella eri tavalla:

  • Ylioppilastodistuksen perusteella
  • Ammatillisen perustutkinnon todistuksen perusteella
  • AMK-valintakokeella

Valmennuskeskuksen avulla onnistut uudistuneessa AMK-valintakokeessa. Valittavanasi on lähiopetusta sisältävä valmennuskurssi Helsingissä, Turussa tai Tampereella, etäopetuksena toteutettava Online-kurssi, sekä opetusvideot sisältävä Koti-kurssi. Kaikki kurssit sisältävät sähköisen oppimisalustan, AMK-netin, jossa voit harjoitella pääsykoetehtäviä sähköisesti pääsykokeen kaltaisesti. Halutessasi voit ostaa myös pelkän AMK-netin.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen suosituilla valmennuskursseilla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Asiantuntevat opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan kurssien aihealueet

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli
  3. Englannin kieli
  4. Matemaattiset taidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Arvoinnit
AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: