Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Valmennuskurssit

AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi

AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi

Matkailu- ja ravitsemisalalla pääset työskentelemään ihmisten kanssa mitä eksoottisimmissa paikoissa

Matkailualan esimiestehtävät ulkomailla tai uuden ravintolakonseptin avaaminen koto-Suomeen - kuulostaisiko jompikumpi sinun tulevaisuuden työnkuvaltasi? Matkailu-, ravitsemis- ja talousala on täynnä monipuolisia työtehtäviä ihmisten parissa, mutta ensin tulisi läpäistä valintakoe ja suorittaa restonomin AMK-tutkinto. Koska kukaan meistä ei ole seppä syntyessään, on selvää, että valintakokeeseen meneminen saattaa herättää epävarmuuden tunteita ja oma osaamistaso verrattuna muihin mietityttää.

Eezy Valmennuskeskuksen matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssilla hiot taitosi huippuunsa ja saat kaiken tarvittavat siihen, mitä AMK-valintakokeen läpäisemiseen vaaditaan. Valmennuskurssilla keskitytään nimenomaan pääsykokeen kannalta oikeisiin asioihin ja ammattitaitoiset opettajat, laadukkaat materiaalit ja helppokäyttöinen oppimisympäristö tukevat valmistautumistasi koko kurssin ajan. Ja mikä tärkeintä, et jää pääsykoeprosessin kanssa yksin, sillä voit koska tahansa kysyä apua opettajalta tai tutorilta.  Lisäksi muiden kurssilaisten vertaistuki on korvaamatonta!

Valmennuskurssilla pääset preppaamaan matemaattisia taitoja, oikeanlaista vastaustekniikkaa ja erilaisten aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi.  Lähi- tai etäopetuksen tueksi saat kattavan materiaalipaketin, jossa on iso liuta harjoitustehtäviä, harjoituspääsykokeita sekä opetusvideoita. Pääset siis ottamaan ison harppauksen lähemmäksi opintopaikkaa, koska voit harjoitella juuri pääsykokeessa vaadittavia asioita etukäteen.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä - jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi valmennuskurssia kaverilleen.

Vuonna 2021 Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskursseilta pääsi eniten opiskelijoita haluamiinsa ammattikorkeisiin, joten ei siis ihme, että kurssit ovat kehuttuja! Lisäksi matkailu, ravitsemis- ja talousalan Online päiväkurssilta pääsivät kaikki osallistujat hakemiinsa ammattikorkeisiin keväällä 2021.

Valitse sopiva restonomin valmennuskurssi: 

Lähiopetuskurssit: Lähiluentoja Helsingissä arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Kurssit alkavat syyskuussa.   

Online-kurssit koko Suomessa: Etäluentoja arki-iltaisin ja aamuisin, jonka lisäksi kattava materiaali- ja tehtäväpaketti. Etäopetus alkaa elo-syyskuussa ja etenkin elokuun kurssi on matikkapainotteinen.  

Kotikurssi: Itseopiskelukurssi, jossa tehtävien ja harjoituskokeiden lisäksi myös iso määrä opetusvideoita.  

Nettikurssi: Itseopiskelukurssi, jonka voit aloittaa koska vaan ja voit opiskella itsenäisesti opetusmateriaalin avulla.  

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 valmennuskursseilta pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun, mikä on enemmän kuin kellään muulla toimijalla!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Useita kurssivaihtoehtoja

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eezy Valmennuskeskus
Maistraatinportti 1
00240 Helsinki

Jopa 60 % valintakoepaikoista Valmennuskeskuksen kurssilaisille

Eezy Valmennuskeskus on Suomen kokenein ja laadukkain valmennuskurssien järjestäjä jo 50 vuoden kokemuksella. Valmennuskeskus valmentaa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin. Valmennuskurssilla saat täsmävalmennuksen valintakokeeseen. Kurssilla opiskellaan valintakoekirjallisuus, vastaustekniikka sekä harjoitellaan koetilanne etukäteen useaan kertaan. Jo kymmenet tuhannet opiskelijat ovat...

Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu