Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

AMK poliisi valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit

Video

AMK poliisi valmennuskurssi

Haluatko menestyä Polamkin kirjallisessa kokeessa? No tottakai haluat! Ilmoittaudu siis valmennuskurssille ja hio vaikeatkin asiat pääsykokeen vaatimalle tasolle

Olitpa sitten jatko-opiskelija tai alanvaihtaja ja havittelet opiskelupaikkaa Polamkissa, on hyvä varmistaa, että osaamisesi on pääsykokeen vaatimalla tasolla. Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssilla valmistaudut Polamkin kirjalliseen kokeeseen tehokkaasti opettajan pitämien etäluentojen sekä monivalintatehtävien avulla. Lisäksi pääset testaamaan osaamistasoasi harjoituspääsykokeiden avulla. Eezy Valmennuskeskus on ylivoimaisesti Suomen suosituin AMK-valmennuskurssien järjestäjä ja vuonna 2021 kursseilta pääsi eniten opiskelijoita haluamiinsa ammattikorkeisiin, verrattuna muihin alan toimijoihin.

AMK Poliisi valmennuskurssin opettajat ovat kokeneita turvallisuus-, liikunta- ja koulutusalan ammattilaisia ja voitkin tarvittaessa kysyä kysymyksiä koko kurssin ajan kurssin keskustelualustalla, joten sinun ei tarvitse yksin selvitä kiperistä haasteista.

Valmennuskurssi toteutetaan etänä, joten voit osallistua siihen mistä päin maailmaa tahansa, tai ihan vaan omalta kotisohvalta käsin.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi Eezy Valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 valmennuskursseilta pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun, mikä on enemmän kuin kellään muulla toimijalla!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK poliisi valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK poliisi valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Arvioinnit
AMK poliisi valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta AMK poliisi valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: