Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Online
Valmennuskurssit

Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi

Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi

Haluatko arkkitehdiksi?

"Kurssi oli korvaamattoman hyödyllinen."

"Opettaja kävi asiat perusteellisesti läpi, jottei kukaan putoa kelkasta."

Arkkitehtuurin opiskelu on sekä taideopiskelua että teknillisten aineiden opiskelua. Arkkitehdiksi voi opiskella Aalto yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa Espoon Otaniemessä, Oulun yliopistossa ja Tampereen teknillisessä yliopistossa. Otaniemessä voi valita myös maisema-arkkitehtuurin koulutusohjelman.

Arkkitehtuurin ja maisema-arkkitehtuurin hakukohteissa ei oteta käyttöön todistusvalintaa, vaan hakijat valitaan joko ylioppilastodistuksen ja valintakokeen yhteispisteiden perusteella tai pelkän valintakokeen perusteella. Näin ollen arkkitehtuuria opiskelemaan pääsee vain pääsykokeen tekemällä.

Arkkitehtuurin valintakoe on kaksivaiheinen. Kaikille pakolliset koevaiheet ovat ennakkotehtävävaihe sekä piirustus- ja suunnittelukoe. Ennakkotehtävien perusteella valitaan piirustus- ja suunnittelukokeeseen jatkavat hakijat.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valittavanasi on lähiopetusta sisältäviä kursseja Helsingissä, opetusvideot sisältävä Koti-kurssi arkkitehtimatematiikasta sekä 2 laajaa ja monipuolista itseopiskelukurssia.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen arkkitehtivalmennuskurssien tehokkuus perustuu kokeeseen valmentaviin keskeisiin tekniikoihin, monipuolisiin tehtäviin sekä ammattitaitoisten opettajien käytännön kokemuksiin. Valmennuskeskuksen arkkitehtivalmennuskurssit parantavat onnistumismahdollisuuksia kokeen kaikissa vaiheissa.

Ennakkotehtäväkurssi antaa sinulle taidot läpäistä kokeen ensimmäinen vaihe. Kurssin avulla laajennat ideoitasi sekä kehität kuvallista ilmaisua ja materiaalien hallintaa. Piirustus- ja suunnittelukurssi simuloi piirustuksen valintakokeen, mikä mahdollistaa kokeen harjoittelun etukäteen. Kurssilta saat myös ohjeita oikeanlaisten välineiden hankintaan koetta varten.

Arkkitehtimatematiikan kurssi auttaa sinua selviytymään arkkitehtimatematiikan valintakokeesta. Koe tulee suorittaa, mikäli ylioppilastodistuksen matematiikan arvosana ei täytä vaadittavia kynnysehtoja: pitkä matematiikka vähintään C tai lyhyt matematiikka vähintään E.

Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssivaihtoehdot

  1. Ennakkotehtäväkurssi
  2. Piirustus- ja suunnittelukurssi
  3. Arkkitehtimatematiikan kurssi
  4. Opetusvideot sisältävä Koti-kurssi arkkitehtimatematiikasta
  5. Itseopiskelukurssit arkkitehtimatematiikasta sekä piirustuksesta ja suunnittelusta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Arvioinnit

Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: