Sivuston käyttötapa: Mobiili

Code Planet -koulutusohjelma

Valmennuskeskus
Yhteenveto
1 vuosi
   
Monimuotokoulutus
Verkko- tai etäopiskelu
Ammattikorkeakoulut

Code Planet -koulutusohjelma

Code Planet -koulutusohjelma: Vuodessa ammattimaiseksi pelintekijäksi ja ohjelmoijaksi

Code Planet -koulutusohjelma

Vuodessa ammattimaiseksi pelintekijäksi ja ohjelmoijaksi

Valmennuskeskuksen Code Planet -koulutusohjelmassa opiskelet vuoden ammattikorkeakouluopinnot, jotka valmistavat esimerkiksi peligraafikon, peliohjelmoijan, pelituottajan ja ohjelmoijan ammatteihin. Koulutusohjelmassa opit ammattimaisen ohjelmoinnin ja projektityöskentelyn perusteet ammattilaisten tukemana.

Peli- ja ohjelmistoalalla on pulaa ammattitaitoisista tekijöistä, minkä vuoksi koulutuksen käyneillä on hyvät työllisyysnäkymät Suomessa ja ulkomailla. Koulutuksen jälkeen voit siirtyä työelämään teknologia-alalle, päästä opiskelijaksi Kajaanin ammattikorkeakouluun suoraan valintahaastattelun kautta tai hyväksiluetuttaa opintopisteesi muissa yliopistoissa tai korkeakouluissa.

Code Planetin sisältö

Tietojenkäsittelyn koulutusohjelmassa opitaan pelialan ja ohjelmoinnin perusteet. Code Planetissa opiskellaan ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn ensimmäisen vuoden opinnot (60 opintopistettä), joissa opitaan projektityöskentelyä yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa, graafista animointia, ohjelmointikieliä ja pelien rakentamista sekä kehitetään viestinnän taitoja.

Opiskelijat saavat opintojen ohella uravalmennusta ja henkilökohtaista ohjausta opiskelutekniikan hallitsemiseen. Lähiopetuspäivinä osallistut pelialan tapahtumiin ja tutustut alan johtaviin yrityksiin. Lähiopetukseen osallistuminen on vapaaehtoista.

Kenelle Code Planet on tarkoitettu?

Code Planetin opinnot ovat avoimia kaikille opintotaustasta riippumatta. Opintojen alussa opiskelijoilta varmistetaan riittävä matematiikan ja suomen kielen taito opiskelun sujuvuuden takaamiseksi. Valmennuskeskukselta saat henkilökohtaista tukea opintojen aikana, sillä kertauskurssit sekä opettajien ja tutoreiden tuki ovat opiskelijoiden käytössä koko lukuvuoden ajan.

Opiskelu on täysipäiväistä, mutta etäopintoja voi suorittaa joustavassa aikataulussa esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Omista peliharrastuksista ja motivaatiosta opintoja kohtaan on hyötyä opintojen kannalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Code Planet -koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Opiskelu Code Planetin koulutusohjelmassa takaa sinulle työ- tai opiskelupaikan. Käytä lukuvuosi hyödyksesi ja kerää 60 ammattikorkeakoulutasoista opintopistettä, jotka voit hyödyntää jatko-opinnoissasi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Code Planet -koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Arvioinnit

Code Planet -koulutusohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Digitalisaatio muuttaa maailmaa!

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden ratkaisemisessa. Onnistumme, kun valjastamme datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitaan osaajia!