Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Diplomi-insinööriksi?

"Opettaja oli erittäin pätevä. Ja jos ei tiennyt jotain, niin selvitti aina perusteellisesti."

Diplomi-insinöörin opinnot voi suorittaa Aalto-yliopiston Teknillisessä korkeakoulussa, Tampereen ja Lappeenrannan teknillisissä yliopistoissa tai Turun, Oulun ja Vaasan yliopistoissa. Ruotsinkielisen tutkinnon voi suorittaa Åbo Akademissa. Alempi tutkinto eli tekniikan kandidaatin tutkinto on laajuudeltaan 180 opintopistettä ja ylempi korkeakoulututkinto eli diplomi-insinöörin tutkinto laajuudeltaan 300 opintopistettä.

Diplomi-insinöörikoulutuksen opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella. Todistusvalinnalla sisään pyrkivillä tulee olla lukiossa suoritettu pitkä matematiikka hyväksytysti. Mikäli ehto ei täyty, on opiskelupaikan saamiseksi suoriuduttava valintakokeesta.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valittavanasi on lähiopetusta sisältävät kurssit Helsingissä, Tampereella ja Turussa sekä kolme itseopiskelukurssia.  

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen kursseilta saat laadukasta opetusta, jonka avulla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeiden avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Diplomi-insinöörikoulutuksen kurssien sisältö

  1. Ennakkoharjoittelu
  2. Ainekohtainen opetus
  3. Harjoituspääsykokeet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Arvioinnit

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: