Sivuston käyttötapa: Mobiili

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi

Diplomi-insinöörin_koulutuksen_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Diplomi-insinöörikoulutukseen valmennuskurssin avulla!

Diplomi-insinöörikoulutuksen voi suorittaa Espoon Teknillisessä korkeakoulussa, Tampereen ja Lappeenrannan teknillisissä yliopistoissa, Turun, Oulun ja Vaasan yliopistoissa sekä Åbo Akademissa. Alempi tutkinto eli tekniikan kandidaatin tutkinto on laajuudeltaan 180 opintopistettä ja ylempi korkeakoulututkinto eli diplomi-insinöörin tutkinto laajuudeltaan 120 opintopistettä.

Teknillisellä alalla opiskelu on erittäin suosittua. Mikäli haluat olla nyky-yhteiskunnan kehityksen terävimmässä kärjessä niin tekniikan kuin taloudenkin osalta, ovat opinnot diplomi-insinööriosastoilla sinua varten. Valmennuskeskuksen diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskursseissa on monia eri vaihtoehtoja, jotka tukevat sinua pääsykokeesen valmistautumisessa. Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetuskursseille, voit tilata myös esimerkiksi pelkän itseopiskelupaketin.

Teknillisten korkeakoulujen valintakoe

Valintakoetta varten hakijan tulee hallita lukion pitkän oppimäärän tietoihin pohjautuvia matematiikan tehtäviä sekä valinnoista riippuen myös fysiikan, kemian tai yhteiskuntatieteen tehtäviä. Valintakokeen kuudesta tehtävästä monet ovat uudenlaisia, usein soveltavia tehtäviä. Kokeessa vaaditaan hyvää laskurutiinia, mutta myös pohtimista ja miettimistä vaativien tehtävien ratkaisukykyä. Hyvän rutiinin voi saavuttaa ainoastaan tekemällä paljon harjoitustehtäviä ja tutustumalla vanhoihin valintakokeisiin.

Miksi valmennuskurssi?

Valmennuskeskuksella on kokemusta kurssien järjestämisesta teknillisten korkeakoulujen valintakokeeseen jo vuodesta 1975 alkaen. Kursseilla saa ammattitaitoisen opetuksen lisäksi monipuolisen kurssimateriaalin, joka sisältää useita satoja eritasoisia, valintakoetyyppisiä tehtäviä sekä hyvän teoriakoosteen kokeen kannalta tärkeimmistä aihepiireistä. Valmennuskurssien avulla saat parhaimman tuen pääsykokeessa menestymiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Arvioinnit

Diplomi-insinöörikoulutuksen valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.