Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Logopedian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Online
Valmennuskurssit

Logopedian valmennuskurssi

Logopedian valmennuskurssi

Haluatko opiskelemaan logopediaa?

”Aineistoja käsiteltiin monipuolisesti. Paljon sellaista asiaa, jota ei olisi ilman kurssia osannut opiskella. Opettajalla oli ammattitaitoinen ote tieteellisen tekstin käsittelyyn.”

Logopediaa eli puheterapiaa voi opiskella Helsingin, Turun, Tampereen ja Oulun yliopistoissa. Logopedian opiskelijat suorittavat joko humanististen tieteiden kandidaatin tutkinnon tai filosofian maisterin tutkinnon. Filosofian maisterin eli ylemmän korkeakoulututkinnon suunniteltu kesto on viisi vuotta.

Logopedian opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua. Esimerkiksi Tampereella samaa paikkaa keväällä 2019 tavoitteli 51 hakijaa. Opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valittavanasi on lähiopetusta sisältävä valmennuskurssi Helsingissä, opetusvideot sisältävä Koti-kurssi sekä itseopiskelumateriaalit.  

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen suosituimmilla valmennuskursseilla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Asiantuntevat opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Logopedian kurssien sisältö

  1. Aineistokoeopas
  2. Loogisen päättelyn opas
  3. Harjoituskokeet

Koti-kurssiin ja lähiopetuskurssiin kuuluvat yllä mainittujen lisäksi:

  1. Lähiopetus tai opetusvideot
  2. Pääsykoevalmentautumisen työkalut

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logopedian valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logopedian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Arvioinnit

Logopedian valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Englannin kieltä ja viestintää!

Tee itsestäsi kielitaitoinen maailmankansalainen! Opiskele englannin kielen perusopinnot sekä kieli- ja viestintäopintoja kannustavassa ilmapiirissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: