Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maantieteen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Eri vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Maantieteen valmennuskurssi

Maantieteen_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Maantiede

Maantiedettä voi opiskella Helsingin, Turun, Joensuun ja Oulun yliopistojen matemaattis-luonnontieteellisessä tai luonnontieteellisessä tiedekunnassa. Maisterin tutkinto on laajuudeltaan 300 opintopistettä. Opiskelija voi suuntautua muun muassa opettajaksi tai luonnon-, kulttuuri- ja kehitysmaantieteeseen.

Maantieteen valintakoe

Valintakokeessa edellytetään lukion laajan oppimäärän hallitsemista. Turussa ja Joensuussa on vaatimuksena lisäksi muuta valintakoekirjallisuutta. Monissa valintakoetehtävissä on käsitelty ajankohtaisia tapahtumia, joten tiedotusvälineiden seuraaminen ja harrastuneisuus maantieteessä ovat hyödyksi valintakokeessa.

Tiedon lisäksi maantieteen valintakokeessa korostuu vastaustekniikan hallinta. Vastauksissa edellytetään monipuolista ja laajaa tehtävän käsittelyä sekä maantieteelle tyypillistä eri maantieteellisten tasojen huomioimista.

Miksi valmennuskurssi?

Pääsykoemenestys vaatii kiinnostusta, tarmokkuutta sekä huolellista ja suunnitelmallista valmistautumista. Maantieteen valmennuskurssilta saat laadukasta opetusta, tukea ja monipuolisen materiaalin pyrkimisprosessisi tueksi. Valmennuskurssilla tehdään myös esimerkiksi esseeharjoituksia, joista annetaan henkilökohtaista palautetta. Lisäksi kurssilla järjestetään erilaisia tuntiharjoituksia, -testejä - ja kokeita sekä kurssiin kuuluva simuloitu pääsykoe, joiden avulla omaa edistymistä voi seurata. Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetuskursseille, voit tilata myös mm. pelkän itseopiskelupaketin.

Kiinnostuitko maantieteen valmennuskurssista?

Lisätietoa maantieteen valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Valmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maantieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Arvioinnit

Maantieteen valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Vahvista opiskelutaitojasi VALMASSA

Haluatko tulevaisuudessa opiskella ammatillisessa koulutuksessa? Voit olla nuori, aikuinen, maahanmuuttaja, tai tutkintosi on vanhentunut. VALMA-opinnot kestävät noin yhden vuoden. Hae VALMAAN!