Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Matematiikan abikurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Verkossa
Valmennuskurssit

Matematiikan abikurssi

Saavuta tavoittelemasi arvosana matematiikan ylioppilaskirjoituksissa!

”Opettaja opetti selkeästi ja havainnollisti asiat niin, että niiden perusta oli helppo ymmärtää. Kaikin puolin hyvä opetus!”

Ylioppilaskirjoitusten merkitys on korostunut korkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijavalinnoissa. Jatko-opiskelupaikan voi usealta alalta saada hyvällä ylioppilastodistuksella ilman pääsykoetta. Lisäksi monet yliopistot ja ammattikorkeakoulut ovat luopuneet erillisistä pääsykoekirjoista. Näiden hakukohteiden pääsykokeet perustuvat suoraan samoihin lukion kurssimateriaaleihin kuin ylioppilaskirjoituksetkin.

Erityisesti pitkän matematiikan hyvällä arvosanalla on paljon merkitystä. Keväällä 2021 pitkä matematiikka antaa parhaimmat pisteet lähes kaikilla yliopiston ja ammattikorkeakoulun aloilla, joten siihen kannattaa panostaa.  

Valmennuskeskuksen abikurssien avulla onnistut ylioppilaskirjoituksissa. Syksyn kirjoituksiin valittavanasi on etäopetusta sisältävä Online-kurssi, opetusvideot sisältävä Koti-kurssi sekä tehtäväpainotteinen Abinetti-itseopiskelukurssi. Keväällä 2021 tarjolla on myös useita luokkaopetusta sisältäviä kursseja. Kaikista kursseista on tarjolla lyhyen matematiikan sekä pitkän matematiikan toteutukset.

Miksi abikurssille?

Valmennuskeskuksen abikurssien avulla saavutat tavoittelemasi arvosanan kirjoituksista. Abikurssit sopivat niin ensimmäistä kertaa kirjoittavalle kuin arvosanojaan korottavallekin.

Abikurssilla

  • parannat osaamistasi,
  • kasvatat itsevarmuuttasi ja
  • teet runsaasti harjoitustehtäviä.

Kurssilla kertaat valitsemasi aineen lukion oppimäärän teoriaa ja harjoittelet vastaustekniikkaa. Harjoitustehtävät vastaavat aitoja ylioppilastehtäviä, joten niiden avulla kehität tiedollisia ja taidollisia valmiuksiasi. Runsas harjoittelu vahvistaa itsevarmuuttasi, jota tarvitset ylioppilaskirjoitusten vaativissa tehtävissä. Lisäksi Abinetti-oppimisympäristössä harjoittelet tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin!

Matematiikan abikurssien sisältö

  1. Opetus
  2. Teoria
  3. Monipuoliset harjoitustehtävät
  4. Harjoituskoe
  5. Sähköinen oppimisympäristö

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matematiikan abikurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matematiikan abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Arvoinnit
Matematiikan abikurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: