Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Oikeustieteen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita eri vaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Oulu, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit

Oikeustieteen valmennuskurssi

Oikeustiede

Unelmana lakimies, asianajaja tai tuomari?

"Kurssi oli erittäin hyödyllinen ja hyvin toteutettu. Opetusvideoista on ollut merkittävä apu opiskelussa.”

Oikeustiedettä voi opiskella Helsingin, Vaasan, Turun, Itä-Suomen ja Lapin yliopistossa sekä Åbo Akademissa. Oikeustieteellisen koulutusalan tutkintoja ovat oikeustieteen maisterin tutkinto (OTM) sekä oikeusnotaarin (ON) alempi korkeakoulututkinto. Oikeustieteellisiä jatkotutkintoja ovat oikeustieteen lisensiaatin (OTL) ja tohtorin (OTT) tutkinnot.

Oikeustieteen opiskelupaikat ovat suosittuja. Hakijoiden määrä on pitkään pysynyt lähes vakiona.  Opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Lähiopetuskursseja järjestetään Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Näiden lisäksi valittavanasi on opetusvideot sisältävä Koti-kurssi sekä itseopiskelumateriaalit.

Miksi valmennuskurssille?

Oikeustieteen pääsykoekirjojen sisältö on omaksuttava lyhyessä ajassa. Tässä auttaa Valmennuskeskuksen laadukas opetus. Opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet, jonka lisäksi ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin. Tämän lisäksi myös tuutorit ovat tukenasi.

Oikeustieteen kurssien sisältö

  1. Vastaustekniikkaluennot
  2. Orientaatioilta
  3. Oikeudenalakohtainen opetus
  4. Nettiopetus
  5. Harjoituspääsykokeet
  6. Tutorointi
  7. Kertauspäivät
  8. Sähköinen oppimisympäristö

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteen valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Arvioinnit

Oikeustieteen valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: