Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi

Haluatko opiskella valtio- ja yhteiskuntatieteitä?

"Opettaja osasi hyvin havainnollistaa asioita kirjasta elävään elämään sekä kannusti lukemaan.”

Valtio- ja yhteiskuntatieteitä voi opiskella lähes kaikissa maamme yliopistoissa. Helsingissä opiskelu tapahtuu valtiotieteellisessä tiedekunnassa ja muissa yliopistoissa yhteiskuntatieteellisissä tiedekunnissa. Koulutusohjelmat ja pääainevaihtoehdot ovat monipuoliset ja ne vaihtelevat yliopistoittain. Esimerkiksi Helsingin yliopistossa tarjolla ovat seuraavat koulutusohjelmat:

 • Politiikan ja viestinnän kandiohjelma
 • Sosiaalitieteiden kandiohjelma
 • Taloustieteen kandiohjelma
 • Yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelma
 • Filosofian kandiohjelma

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeen perusteella. Valintakoe pohjautuu erilliseen valintakoekirjallisuuteen, jonka osaamisen lisäksi hakijalta odotetaan hyvää aineistonhallintaa.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valittavanasi on useita erilaisia Helsingin yliopistoon valmentavia valmennuskursseja. Lähiopetusta sisältävät kurssit järjestetään Helsingissä, jonka lisäksi tarjolla on neljä laajaa ja monipuolista itseopiskelukurssia. Näiden lisäksi sosiaalityön yhteisvalintaan on vielä tarjolla opetusvideot sisältävä KOTI-kurssi.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskursseilla hyödynnät lyhyen valmistautumisajan tehokkaasti. Kursseilla keskityt olennaiseen, etsit itse mahdollisia kysymyksenpaikkoja sekä harjoittelet oikeanlaista vastaustekniikkaa. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeiden avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssien sisällöt

Helsingin lähiopetuskurssit:

 1. Ennakkotehtävät
 2. Pääsykoevalmentautumisen työkalut
 3. Aineistokoekerrat
 4. Valintakoekirjallisuuden opetus
 5. Harjoituspääsykoe

Itseopiskelukurssit:

 1. Aineistokokeen teoria
 2. Aineistokoeharjoitukset
 3. Viikkopistarit + oikeat vastaukset
 4. Harjoituspääsykoe
 5. Kohti opiskelupaikkaa -opas

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Arvioinnit

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.