Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Valtio- ja yhteiskuntatiede

Valtiotieteitä voi opiskella Helsingin lisäksi lähes kaikissa maamme yliopistoissa yhteiskuntatieteellisissä tiedekunnissa, mutta pääainemahdollisuudet ovat laajimmat Helsingissä. Helsingin valtiotieteellinen tiedekunta tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet laaja-alaiseen ja poikkitieteelliseen tutkintoon. 

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden pääsykoe

Opiskelupaikka valtiotieteellisestä tiedekunnasta vaatii kovaa työtä, sillä ala on suosittu ja aloituspaikkoja on vähän. Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan yleinen sisäänpääsyprosentti on keskimäärin 14%. Pääsykoe muodostuu kirjallisuudesta sekä kokeessa jaettavasta aineistosta. Pääsykokeessa ei riitä pelkkä kirjan osaaminen, vaan tietoa on myös osattava soveltaa aineistokoeosuudessa. Monelle haasteeksi osoittaituu pääsykoekirjan perusteellinen ja yksityiskohtainen osaaminen. Myös ajankäyttö kokeessa tuottaa ongelmia hakijoille.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksella on valtiotieteen valmennuskurssien järjestämisestä yli 20 vuoden kokemus. Opetus tapahtuu pienryhmissä ja kurssilaiset saavat palautetta opettajilta. Myös tutorien vetämät lukupiirit edistävät tehokkasti oppimista. Valmennuskurssi tarjoaa kattavan tietopohjan pääsykokeessa vaadittavista asioista ja tehtävätyypeistä. Kursseilla harjoitellaan kokeissa edellytettäviä taitoja ja vastaustekniikkaa. Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetuskursseille, voit tilata myös mm. pelkän itseopiskelupaketin.

Kiinnostuitko valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskursseista?

Lisätietoa valtio- ja yhteiskuntatieteen valmennuskursseista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Valmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Arvioinnit

Valtio- ja yhteiskuntatieteiden valmennuskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele yhteiskunta- ja valtiotieteitä monipuolisesti!

Haluatko tietää, mitä ympäröivässä yhteiskunnassa tapahtuu? Suorita Alkio-opistossa opintokokonaisuus, joka auttaa sinua pääsemään haluamaasi opiskelupaikkaan!