Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Vamia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Vaasa
Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka toimit tiimin, osaston tai vastaavan yksikön vetäjänä tai olet siirtymässä esimiestehtäviin.

Koulutus antaa sinulle hyvät perusvalmiudet esimiestyöhön: saat työkaluja tiimin toiminnan suunnitteluun, perehdytykseen, ohjaamiseen, tulosten seurantaan ja kehittämiseen. Voit osallistua koulutukseen jousta­vasti työn ohessa ja se voidaan toteuttaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Koulutuksen toteutus

Noin vuoden kestävä koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Opiskelu sisältää noin 10 lähipäivää sekä etäopiskelua ja työssäoppimista. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilö­kohtainen opiskeluohjelma.

Opetuskieli

Opetuskieli on suomi, mutta kaikki tehtävät voi suorittaa myös ruotsin kielellä ja melkein kaikki opetusmateriaalit ovat saatavissa myös ruotsin kielellä.

Utbildningsspråket är finska, men alla uppgifter kan göras på svenska och nästan allt utbildningsmaterial kan fås på svenska.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu henkilöille jotka jo toimivat tiimin, osaston tai vastaavan yksikön vetäjinä tai ovat siirtymässä esimiestehtäviin.

Koulutukseen haetaan Vamian sivuilta löytyvällä hakulomakkeella.

Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 198 euroa, oppisopimuksella koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vamia

Vamia

Vamia – TyöElämää varten

Vamia aloitti toimintansa 1.1.2017 ja siihen yhdistyivät Vaasan ammattiopisto, Vaasan aikuiskoulutuskeskus sekä Vaasan rannikkoseudun oppisopimustoimisto. Vamia on Vaasan kaupungin ylläpitämä monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio, jossa opiskelee vuosittain yli 7000 opiskelijaa. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille sekä työ- ja yrityselämälle...


Lue lisää oppilaitoksesta Vamia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vamia

Ruutikellarintie 2
65100 VAASA

 Näytä puhelinnumero
vamia.fi

Arvioinnit

Lähiesimiestyön ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.