Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja tai vastaanottovirkailija

Vamia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Vaasa
Ammatilliset perustutkinnot

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja tai vastaanottovirkailija

Matkailupalvelujen tuottaja

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija

Hyvä matkailualan ammattilainen on asiakaspalvelunosaaja. Hän on kielitaitoinen, luotettava, ammattitaitoinen ja tehokas. Hän suunnittelee työpäivänsä ja -tehtävänsä ammattimaisesti ja itsenäisesti.

Matkailualan opinnot

Koulutuksen aikana suoritetaan matkailualan perustutkinto näyttöinä. Koulutus tähtää tutkinnon suorittamisessa tarvittavien taitojen oppimiseen.

Koulutuksen aikana opiskellaan muun muassa matkailualan asiakaspalvelua (kaikille pakollinen tutkinnon osa), osaamisalojen mukaisia tutkinnon osia joko hotellin vastaanotossa toimiminen tai matkailupalvelujen toteuttaminen sekä valinnaisista tutkinnon osia.

Koulutuksen toteutus ja kesto

Koulutuksen aikana suoritetaan matkailualan perustutkinto näyttöinä. Koulutus tähtää tutkinnon suorittamisessa tarvittavien taitojen oppimiseen.

Opinnot kestävät n. 2–3 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja tai vastaanottovirkailija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutukseen haetaan Vamian sivuilta löytyvällä hakulomakkeella.

Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja tai vastaanottovirkailija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja tai vastaanottovirkailija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vamia

Vamia

Vamia – TyöElämää varten

Vamia aloitti toimintansa 1.1.2017 ja siihen yhdistyivät Vaasan ammattiopisto, Vaasan aikuiskoulutuskeskus sekä Vaasan rannikkoseudun oppisopimustoimisto. Vamia on Vaasan kaupungin ylläpitämä monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio, jossa opiskelee vuosittain yli 7000 opiskelijaa. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille sekä työ- ja yrityselämälle...


Lue lisää oppilaitoksesta Vamia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vamia

Ruutikellarintie 2
65100 VAASA

 Näytä puhelinnumero
vamia.fi

Arvioinnit

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja tai vastaanottovirkailija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.