Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja

Vamia
Pituus: 2–3 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
Aloituspäivämäärä: Syksyisin
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Koulutuspaikkakunta: Vaasa
Koulutustyyppi: Ammatilliset perustutkinnot
Koulutuksen järjestäjä: Vamia

Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja

Talonrakentaja

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja

Talonrakentajana työskentelet uudisrakennuksilla ja rakennusten peruskorjauskohteissa ympäri vuoden vaihtelevissa sää- ja ympäristöolosuhteissa. Työskentely rakennustyömaalla vaatii monen eri työvaiheen tuntemusta. Oma-aloitteisuus, yhteistyökyky ja työturvallisuusohjeiden noudattaminen ovat osa ammattitaitoa. Ammatti edellyttää myös kädentaitoja ja hyvää fyysistä kuntoa.

Rakennusalan perustutkinto ja talonrakennuksen osaamisala antavat sinulle hyvät valmiudet työskennellä rakennusliikkeiden, rakennustuoteteollisuuden ja alan myymälöiden palveluksessa sekä kiinteistöjen kunnossapitotehtävissä. Voit myös perustaa oman yrityksen. Tutkinnon suorittaneena voit erikoistua työelämässä esimerkiksi kirvesmieheksi, muurariksi, laatoittajaksi tai betoniraudoittajaksi.

Talonrakentajan opinnot

Opinnot koostuvat ammatillisista tutkinnon osista ja yhteisistä tutkinnon osista. Ammatillisia tutkinnon osia ovat mm; Perustustyöt, runkovaiheen työt, sisävalmistusvaiheen työt, ulkoverhous- ja kattotyöt sekä korjausrakentaminen. Opinnot sisältävät myös alan yrityksissä ja työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.


Opinnot kestävät n. 2-3 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Aiempien opintojesi perusteella voit anoa osaamisen tunnustamista, jolloin opintoaikasi lyhenee.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Vamian koulutuksiin voit myös hakea ympäri vuoden erillisellä hakulomakkeella, joka löytyy oppilaitoksen omilta kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
 

Vamia

Vamia

Vamia – TyöElämää varten

Vamia aloitti toimintansa 1.1.2017 ja siihen yhdistyivät Vaasan ammattiopisto, Vaasan aikuiskoulutuskeskus sekä Vaasan rannikkoseudun oppisopimustoimisto. Vamia on Vaasan kaupungin ylläpitämä monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio, jossa opiskelee vuosittain yli 7000 opiskelijaa. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille sekä työ- ja yrityselämälle...


Lue lisää oppilaitoksesta Vamia

Vamia yhteystiedot

Vamia

Ruutikellarintie 2
65100 VAASA

 Näytä puhelinnumero
vamia.fi