Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja, sähköasentaja

Vamia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: 10.9.2019
   
Päiväopinnot
Vaasa
Ammatilliset perustutkinnot

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja, sähköasentaja

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja tai sähköasentaja

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja, sähköasentaja

Tutkinto antaa sinulle tarvittavan perusosaamisen sähkö- ja automaatioalan asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin. 

Sähkö- ja automaatioalan ammattilaisena asennat ja huollat kiinteistöjen ja laitosten sähkö- ja automaatiojärjestelmiä tai sähköjakeluverkkoja.

Sähkö ja automaatioalan opinnot

Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä).

Automaatioasentajan opinnoissa perehdytään erilaisten säätö-, automaatio- ja valvomojärjestelmien asennus-, säätö- ja kunnossapitotöihin sekä teollisuuden automaatioasennuksiin. Vamiassa opiskelet nykyaikaisissa tiloissa ja samoilla koneilla ja työvälineillä, joita käytetään myös alueen yrityksissä. Opintoihin kuuluu ammatillisia ja yhteisiä tutkinnon osia. Opinnot sisältävät myös alan yrityksissä ja työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.

Sähköasentajan opinnoissa perehdytään kiinteistöjen sähköasennuksiin, käyttöön, huoltoon ja kunnossapitoon liittyviin tehtäviin. Keskeisintä osaamista ovat sähköiseen talotekniikkaan liittyvät sähkö- ja kiinteistöautomaatioasennukset tai sähköverkoston asentamiseen, käyttöön, huoltoon ja kunnossapitoon liittyvät tehtävät.

Koulutuksen kesto

Koulutuksen kestoon vaikuttavat mm. aikaisempi osaaminen sekä aiemmin suoritetut koulutukset. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja, sähköasentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa. Koulutukseen haetaan Vamian sivuilta löytyvällä hakulomakkeella.

Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkinto / todistus

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja tai sähköasentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja, sähköasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vamia

Vamia

Vamia – TyöElämää varten

Vamia aloitti toimintansa 1.1.2017 ja siihen yhdistyivät Vaasan ammattiopisto, Vaasan aikuiskoulutuskeskus sekä Vaasan rannikkoseudun oppisopimustoimisto. Vamia on Vaasan kaupungin ylläpitämä monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio, jossa opiskelee vuosittain yli 7000 opiskelijaa. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille sekä työ- ja yrityselämälle...


Lue lisää oppilaitoksesta Vamia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vamia

Ruutikellarintie 2
65100 VAASA

 Näytä puhelinnumero
vamia.fi

Arvioinnit

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja, sähköasentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.