Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja

Vamia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Vaasa
Ammatilliset perustutkinnot

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto; elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto antaa perusosaamisen tieto- ja tietoliikennetekniikan tuotanto-, asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin.

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet suorittaa tieto- tietoliikennetekniikan perustutkinto tai tutkinnon osia sekä työllistyä alalle.

Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä).

Koulutuksen kestoon vaikuttavat mm. aikaisempi osaaminen sekä aiemmin suoritetut koulutukset.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan osaaja työelämässä

Elektroniikan suuntaavat tutkinnon osat suorittanut elektroniikka-asentaja osaa tehdä elektroniikkatuotantoon liittyviä testaus-, korjaus- ja käyttöönottotehtäviä sekä huolto- ja asennustoimintaan liittyviä asiakaspalvelutöitä.

ICT:n suuntaavat tutkinnon osat suorittanut ICT-asentaja osaa tehdä tietokone- ja tietoliikennelaitteiden asennukset ja käyttöönoton. Keskeisiä osaamisaloja ovat asuntojen ja liikekiinteistöjen tietoliikenne- ja tietokonelaitteet sekä niiden asennukset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Jatkuvassa haussa koulutukseen haetaan Vamian sivuilta löytyvällä hakulomakkeella.

Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja tai elektroniikka-asentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vamia

Vamia

Vamia – TyöElämää varten

Vamia aloitti toimintansa 1.1.2017 ja siihen yhdistyivät Vaasan ammattiopisto, Vaasan aikuiskoulutuskeskus sekä Vaasan rannikkoseudun oppisopimustoimisto. Vamia on Vaasan kaupungin ylläpitämä monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio, jossa opiskelee vuosittain yli 7000 opiskelijaa. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille sekä työ- ja yrityselämälle...


Lue lisää oppilaitoksesta Vamia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vamia

Ruutikellarintie 2
65100 VAASA

 Näytä puhelinnumero
vamia.fi

Arvioinnit

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.