Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistus tai levy- ja hitsaustekniikka

Vamia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Vaasa
Ammattitutkinnot

Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistus tai levy- ja hitsaustekniikka

Levy- ja hitsausala

Tuotantotekniikan ammattitutkinto

Tuotantotekniikan ammattitutkinto soveltuu sinulle, jolla on jo aikaisempaa kone- ja tuotantotekniikan koulutusta ja/tai alan työkokemusta esimerkiksi metalliteollisuuden tai sen alihankintayritysten palveluksessa.

Tuotantotekniikan ammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle laajan osaamisen alalta ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Tuotantotekniikan ammattitutkinnossa on kaksi suuntausta:

  • Koneistus ja
  • Levy-ja hitsaustekniikka.

Tuotantotekniikan osaaja työelämässä

Koneistuksen osaamisalan suorittanut voi toimia CNC-koneistajana, valumallinvalmistajana tai työvälinevalmistajana konepajaympäristössä. Valinnoistaan riippuen tutkinnon suorittanut voi toimia myös tuotannon kehitysprojektissa, teollisuuden hankintatoiminnassa, työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja työympäristön suojelun kehittämistehtävissä tai robotiikan hyödyntämistehtävissä

Levy- ja hitsaustekniikan osaamisalan suorittanut voi työskennellä levytöissä, hitsaajana tai levyseppähitsaajana konepajateollisuudessa, rakennustyömailla tai laivanrakennusteollisuudessa. Valinnoistaan riippuen tutkinnon suorittanut voi toimia myös tuotannon kehitysprojektissa, teollisuuden hankintatoiminnassa, työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja työympäristön suojelun kehittämistehtävissä tai robotiikan hyödyntämistehtävissä.    

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistus tai levy- ja hitsaustekniikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu niille henkilöille, joilla on jo osaamista alalta ja jotka haluavat lisätä ammattitaitoaan sekä osaamistaan. 

Koulutukseen haetaan Vamian sivuilta löytyvällä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Tuotantotekniikan ammattitutkinto, koneistus tai levy- ja hitsaustekniikka

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 198 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistus tai levy- ja hitsaustekniikka? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vamia

Vamia

Vamia – TyöElämää varten

Vamia aloitti toimintansa 1.1.2017 ja siihen yhdistyivät Vaasan ammattiopisto, Vaasan aikuiskoulutuskeskus sekä Vaasan rannikkoseudun oppisopimustoimisto. Vamia on Vaasan kaupungin ylläpitämä monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio, jossa opiskelee vuosittain yli 7000 opiskelijaa. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille sekä työ- ja yrityselämälle...


Lue lisää oppilaitoksesta Vamia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vamia

Ruutikellarintie 2
65100 VAASA

 Näytä puhelinnumero
vamia.fi

Arvioinnit

Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistus tai levy- ja hitsaustekniikka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.