Sivuston käyttötapa: Mobiili

Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja (monimuotototeutus)

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotokoulutus
Vantaa
Ammatilliset perustutkinnot

Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja (monimuotototeutus)

Varastonhoitaja

Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja 

Logistiikan perustutkinto suoritetaan näyttötutkintona omalla työpaikalla pääosin käytännön työtehtäviä tekemällä. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisemmat opinnot ja osaaminen. 

Koulutus sisältää lähiopiskelua, etäopiskelua ja ohjattua työssäoppimista. Työn ohessa suoritettavassa koulutuksessa on lähiopiskelua arkisin noin 2 päivää kuukaudessa.

Henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassa suoritustapaa ja aikataulua voidaan henkilökohtaistaa aikaisempien opintojen sekä osaamisen perusteella.

Varastonhoitajan koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää varaston työtehtävissä tarvittavien tietojen ja taitojen oppimisen kuten tavaran vastaanottaminen, rahtikirjan käyttö, tiekuljetussopimuslaki, hyllykalusto, rahditusperusteet, pakkausten modulointi ja kuljetusalustat, pakkaaminen, trukilla ajo, vaarallisten aineiden käsittelyn perusteet, yritystalouden perusteet ja kustannustehokas työ varastossa, inventointi ja varastoinnin tunnusluvut.

Koulutukseen sisältyvät tärkeimmät työelämässä ja alalla tarvittavat lupakortit, kuten työturvallisuuskortti, hygie­niapassi, ensiapu 1, trukkikortti ja tulityökortti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja (monimuotototeutus), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Toimipiste

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13, 01530 Vantaa

Hakeminen ja kelpoisuus

Jatkuvassa haussa haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kohderyhmänä alalle suuntautuvat ja alalla toimivat henkilöt, jotka haluavat suorittaa monipuolisen varastoalan tutkinnon työn ohessa.

Koulutuksen kesto

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa (2–3 vuotta).

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja

Kustannukset

Kortteihin liittyvät viranomaismaksut yhteensä noin 70 euroa. Koulutukseen liittyvät materiaalit ja kirjat opiskelija kustantaa itse (noin 30 euroa).

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja (monimuotototeutus)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Variassa järjestetään monimuotoista toisen asteen koulutusta nuorille ja aikuisille. Oppilaitoksesta löydät oman opiskelualasi kuudelta eri alalta, joilta on mahdollista valmistua yli kahteenkymmeneen eri perustutkintoon. Koulutusta järjestetään sekä nuorille että aikuisille.  Ammattiopisto Variasta saat työelämän vaatimat perustaidot, jonka lisäksi käytännön työtehtäviä pääset...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi


Arvioinnit

Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja (monimuotototeutus) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.