Sivuston käyttötapa: Mobiili

Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja, oppisopimuskoulutuksena

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
Koulutuksen kesto on yksilöllinen
Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Vantaa
Ammatillinen koulutus
Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja, oppisopimuskoulutuksena

Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja, oppisopimuskoulutuksena

Varastonhoitajat sijoittuvat kuljetusliikkeiden, liikenteen, kaupan, teollisuuden ja julkisen sektorin palvelukseen. Tutkinto antaa perusvalmiudet toimia varastointialan monipuolisissa tehtävissä. Varastonhoitajalta vaaditaan huolellisuutta ja tarkkuutta sekä palvelualttiutta erilaisissa asiakastilanteissa.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää varaston työtehtävissä tarvittavien tietojen ja taitojen oppimisen:

 • tavaran vastaanottaminen
 • rahtikirjan käyttö
 • tiekuljetussopimuslaki
 • hyllykalusto
 • rahditusperusteet
 • pakkausten modulointi ja kuljetusalustat
 • pakkaaminen
 • trukkiturvallisuus
 • vaarallisten aineiden käsittelyn perusteet
 • yritystalouden perusteet ja kustannustehokas työ varastossa
 • inventointi ja varastoinnin tunnusluvut.

Koulutukseen sisältyvät tärkeimmät työelämässä ja alalla tarvittavat lupakortit, kuten työturvallisuuskortti, hygie­niapassi, ensiapu1, tulityökortti ja trukkikortti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja, oppisopimuskoulutuksena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Palvelulogistiikan ammattitutkinto, varastopalvelujen osaamisala on monimuotokoulutusta työn ohessa. Koulutus on suunnattu alalla työskenteleville, vastuullisia tehtäviä tavoitteleville. Koulutus antaa valmiuksia myös työnjohto- ja esimiestehtäviin.

Jatkuvassa haussa hakeneet kutsutaan pääsy- /soveltuvuustestiin. Testin osa-alueita ovat haastattelu, matematiikan ja loogisen ajattelukyvyn osio, mahdollinen ajonäyte sekä tarvittaessa kielikoe. Kutsu valintakokeeseen lähetetään sähköpostitse.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja, oppisopimuskoulutuksena? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Variassa järjestetään monimuotoista toisen asteen koulutusta nuorille ja aikuisille. Oppilaitoksesta löydät oman opiskelualasi kuudelta eri alalta, joilta on mahdollista valmistua yli kahteenkymmeneen eri perustutkintoon. Koulutusta järjestetään sekä nuorille että aikuisille.  Ammattiopisto Variasta saat työelämän vaatimat perustaidot, jonka lisäksi käytännön työtehtäviä pääset...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi


Arvioinnit
Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja, oppisopimuskoulutuksena ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja, oppisopimuskoulutuksena täytä seuraavat tiedot: