Sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelulogistiikan ammattitutkinto | hankinnan osaamisala

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Vantaa
Ammattitutkinnot

Palvelulogistiikan ammattitutkinto | hankinnan osaamisala

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Palvelulogistiikan ammattitutkinto | hankinnan osaamisala

Koulutus on tarkoitettu kokeneille alalla toimiville henkilöille, jotka haluavat suorittaa syventävän hankintojen tutkinnon.

Tutkinto soveltuu niille jotka toimivat hankintatehtävissä tai tavoittelevat toiminnon vastuullisia tehtäviä. Koulutus antaa myös valmiuksia työnjohto ja esimiestehtäviin.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää hankintatyön suunnitteluun, tekemiseen ja raportointiin liittyvät keskeiset asiat. Koulutuksessa painotetaan kokonaisuuden ymmärtämistä tilaus-toimitusketjussa ja syvennytetään asioiden tarkasteluun sujuvan yhteistyön, prosessin ja kustannustehokkaan toiminnan kannalta. Hankintajärjestelmät ja digitaalisuuden hyödyntäminen ovat myös yksi tärkeä koulutuksen osa-alue.

Valinnaisissa tutkinnon osissa voit syventyä tarpeidesi mukaisesti esimerkiksi: kehittämissuunnitelman tekemiseen, sähköisten logistiikkapalveluiden hoitamiseen, perehdyttämiseen ja työnopastukseen, logistiikkapalveluiden myyntiin ja asiakaspalveluun, huolintaan.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on monimuotokoulutusta työn ohessa. Koulutus sisältää lähiopiskelua, etäopiskelua ja ohjattua työssä oppimista. Lähiopiskelua on n. 10 päivää jakson aikana. Muu osa on etäopiskelua ja työssäoppimista. Lähiopiskelua on arkisin 1–2 päivää kuukaudessa klo 8.30–16.00. Etäopiskelu ja – tehtävät sekä niiden aikataulu jaksottuvat lähipäivien aihealueiden mukaisesti ja sisältävät paljon työpaikalle sovellettavia selvitystehtäviä. Työssä oppimiset toteutetaan omalla työpaikalla tutkinnon vaatimia hankintatöitä tekemällä.

Henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassa suoritustapaa ja aikataulua voidaan henkilökohtaistaa aikaisempien opintojen sekä osaamisen perusteella.

Tutkinto suoritetaan näyttämällä osaaminen omalla työpaikalla pääosin käytännön työtehtäviä tekemällä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto | hankinnan osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto | hankinnan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Variassa järjestetään monimuotoista toisen asteen koulutusta nuorille ja aikuisille. Oppilaitoksesta löydät oman opiskelualasi kuudelta eri alalta, joilta on mahdollista valmistua yli kahteenkymmeneen eri perustutkintoon. Koulutusta järjestetään sekä nuorille että aikuisille.  Ammattiopisto Variasta saat työelämän vaatimat perustaidot, jonka lisäksi käytännön työtehtäviä pääset...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle


Arvioinnit

Palvelulogistiikan ammattitutkinto | hankinnan osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: