Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Vantaa
Ammatilliset perustutkinnot

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto antaa opiskelijalle tarvittavan perusosaamisen alan tuotanto-, asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin. Alan ammattilaiselle on välttämätöntä työ- ja sähköturvallisuusmääräysten mukaisten työtapojen sisäistäminen.

Perustutkinnon suorittaneet erikoistuvat joko elektroniikka-asentajaksi tai ICT-asentajaksi. Suuntautumisvalinta tehdään ensimmäisenä opiskeluvuotena.

Elektroniikka-asentaja työelämässä

Elektroniikan suuntaavat opinnot suorittanut elektroniikka-asentaja osaa tehdä elektroniikkatuotantoon liittyviä testaus-, korjaus- ja käyttöönottotehtäviä sekä huolto- ja asennustoimintaan liittyviä asiakaspalvelutöitä. Keskeisiä osaamisalueita ovat elektroniikkatehtaiden tuotantoautomaation käyttötehtävät ja valmistettujen tuotteiden testaus sekä elektroniikan laitteiden asennus ja huoltotyöt.

ICT-asentaja työelämässä

ICT:n suuntaavat opinnot tai osaamisalan suorittanut ICT-asentaja osaa tehdä tietokone- ja tietoliikennelaitteiden asennuksen käyttöönoton. Keskeisiä osaamisalueita ovat asuntojen ja liikekiinteistöjen tietoliikennelaitteet sekä tietokonelaitteet, niiden asennus ja konfigurointi käyttäjän vaatimusten mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Toimipiste

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5, 01600 Vantaa

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutuksen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Jatkuvassa haussa haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja

Kustannukset

Opiskelija kustantaa omat oppikirjansa ja opiskelutarvikkeensa. Työ- ja turvallisuusvälineistä huolehtii oppilaitos. Opiskelijan kustannukset ovat noin 400 euroa koko opiskeluajalta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Variassa järjestetään monimuotoista toisen asteen koulutusta nuorille ja aikuisille. Oppilaitoksesta löydät oman opiskelualasi kuudelta eri alalta, joilta on mahdollista valmistua yli kahteenkymmeneen eri perustutkintoon. Koulutusta järjestetään sekä nuorille että aikuisille.  Ammattiopisto Variasta saat työelämän vaatimat perustaidot, jonka lisäksi käytännön työtehtäviä pääset...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle


Arvioinnit

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Digitalisaatio muuttaa maailmaa!

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden ratkaisemisessa. Onnistumme, kun valjastamme datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitaan osaajia!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: