Sivuston käyttötapa: Mobiili

Musiikkiteknologia

Varsinais-Suomen Kansanopisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Paimio
Kansanopistot

Musiikkiteknologia

Musiikkiteknologia

Musiikkiteknologia

Musiikkiteknologia-linja antaa opiskelijalle ajanmukaisen näkymän nykypäivän musiikissa käytettävään teknologiaan, laitteisiin ja ohjelmistoihin.

Musiikkiteknologia-linja toimii ponnahduslautana musiikkimaailman teknologia-ammattilaiseksi haluavalle. Samalla se antaa valmiuksia hakeutua jatkokoulutukseen esimerkiksi konservatorioihin ja muihin alan oppilaitoksiin. Linjalaisten käytössä ovat opiston studio ja äänentoistolaitteistot.

Opinnot

Linja painottuu kahteen pääalueeseen: studiotoimintaan ja live-äänentoistoon. Opintoihin kuuluu myös tutustuminen muuhun esitystekniikkaan. Tarjolla on laadukasta, käytännönläheistä opetusta paitsi itse pääaineesta myös siihen liittyvän osaamisen markkinoinnista ja alaan liittyvästä yrittäjyydestä.

Opiskelijat saavat myös jatko-opintoihin liittyvää opintojen ohjausta. Linjan opetustarjontaan kuuluu yksi viikoittainen soittotunti: rummut, lyömäsoittimet, basso, keyboardit (myös vapaa säestys), kitarat tai laulu. Tarvittaessa pyritään löytämään opettaja myös esim. puhallinsoittajille.

Koulutuksen toteutus

Musiikkiteknologia-linjan opetus lähtee liikkeelle opiskelijan omista taidoista ja tavoitteista. Aikaisempia musiikkiopintoja ei välttämättä tarvita, vaan linja sopii mainiosti myös itseoppineille ja aloittelijoille.

Lukuvuosi jakautuu musiikillisten teemojen mukaan jaksoihin (mm. Pop/rock, blues, groove/funk). Jokaiseen jaksoon kuuluu mahdollisuus opitun materiaalin live-esitykseen, keikan tallentaminen ja musiikkimaailman ammattilaisen vierailuluento.

Jaksojen lisäksi läpi koko lukuvuoden jatkuu musiikin teorian ja kulttuurialan yleistiedon opetus. Linjalla on mahdollista suorittaa Suomen musiikkioppilaitosten liiton vaatimuksia vastaavia musiikinteorian perusteet 1/3-, 2/3- ja 3/3-tutkintoja sekä vastaavia instrumentti- ja laulututkintoja.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Hakemuksen voit täyttää opiston verkkosivuilla ja lähettää sähköpostin liitetiedostona tai suoraan lomakkeella nettisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Linjan hinta: 550€ / kuukausi sisältäen majoituksen (2hh) sekä lounaan opiskelupäivinä. 

(Lisähinta 1hh 156€ / kk). Opiskelumaksu ilman majoitusta 100 euroa / vko. Opiskelijalla on halutessaan mahdollisuus ostaa lisää yksityistunteja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikkiteknologia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Varsinais-Suomen Kansanopisto tarjoaa valmentavaa ja jatko-opintoihin tähtäävää koulutusta taiteen eri aloilta. Varsinais-Suomen Kansanopisto on perustettu vuonna 1899. Opisto on sitoutumaton eli ns. grundtvigilainen kansanopisto, yksityisen säätiön ylläpitämä aikuisoppilaitos. Opiston arvot perustuvat humanismiin, ekologisuuteen ja kansainvälisyyteen. Kansanopistojen yleissivistävät linjat kestävät yhden...


Lue lisää oppilaitoksesta Varsinais-Suomen Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vistantie 37
21530 Paimio

 Näytä puhelinnumero
www.vsko.fi

Arvioinnit

Musiikkiteknologia ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.