Musiikkiteknologia & Striimituotanto

Varsinais-Suomen Kansanopisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
   
Paimio
Kansanopistot

Musiikkiteknologia & Striimituotanto

Musiikkiteknologia & Striimituotanto-linja toimii ponnahduslautana musiikkimaailman teknologia-ammattilaiseksi haluavalle. Samalla se antaa valmiuksia hakeutua jatkokoulutukseen esimerkiksi konservatorioihin ja muihin alan oppilaitoksiin.

Musiikkiteknologia & Striimituotanto -linja antaa opiskelijalle ajanmukaisen näkymän nykypäivän musiikissa ja striimauksessa käytettävään teknologiaan, laitteisiin ja ohjelmistoihin.

Opinnot

Linja painottuu kolmeen pääalueeseen: studiotoimintaan, live-äänentoistoon sekä striimaukseen. Opintoihin kuuluu myös tutustuminen muuhun esitystekniikkaan. Tarjolla on laadukasta, käytännönläheistä opetusta paitsi itse pääaineesta myös siihen liittyvän osaamisen markkinoinnista ja alaan liittyvästä yrittäjyydestä. Opiskelijat saavat myös jatko-opintoihin liittyvää opintojen ohjausta. Linjan hintaan sisältyy myös yksi 30min viikoittainen yksityistunti. Halutessaan opiskelija saa yksityistuntinsa elektronisesta musiikista, biisinteosta tai musiikkiteknologiasta (studio ja live).

Koulutuksen toteutus

Musiikkiteknologia & Striimituotanto -linjan opetus lähtee liikkeelle opiskelijan omista taidoista ja tavoitteista. Aikaisempia musiikkiopintoja ei välttämättä
tarvita, vaan linja sopii mainiosti myös itseoppineille ja aloittelijoille.

Lukuvuosi jakautuu musiikillisten teemojen mukaan jaksoihin (mm. Pop/rock, blues, R’n’B, groove/funk). Jokaiseen jaksoon kuuluu mahdollisuus opitun materiaalin live-esitykseen, keikan tallentaminen ja ammattilaisen vierailuluento.

Jaksojen lisäksi läpi koko lukuvuoden jatkuu musiikin teorian opetus. Linjalla on mahdollista suorittaa Suomen musiikkioppilaitosten liiton vaatimuksia vastaavia musiikinteorian perusteet 1/3-, 2/3- ja 3/3-tutkintoja sekä vastaavia instrumentti- ja laulututkintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Musiikkiteknologia & Striimituotanto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Hakemuksen voit täyttää opiston verkkosivuilla ja lähettää sähköpostin liitetiedostona tai suoraan lomakkeella nettisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Koulutus on maksullista, kysy lisätietoa suoraan oppilaitokselta yhteydenottolomakkeen kautta. Koulutus oikeuttaa Kelan opintotukeen, mutta ei vähennä mahdollisia tulevia tukikuukausia korkeakouluopinnoista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikkiteknologia & Striimituotanto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vuonna 1899 perustettu Varsinais-Suomen Kansanopisto on Varsinais-Suomen Aikuiskoulutussäätiön ylläpitämä yksityinen oppilaitos Paimiossa. Opiston arvot perustuvat humanismiin, ekologisuuteen sekä kansainvälisyyteen. Lukuvuoden mittaiset opintolinjat tarjoavat valmentavaa ja jatko-opintoihin tähtäävää koulutusta kulttuurialalta. Linjoilla voit valmistautua jatko-opintoihin ja vähintään lukuvuoden mittaisesta kansanopistolinjasta saat kuusi...


Lue lisää oppilaitoksesta Varsinais-Suomen Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vistantie 37
21530 Paimio

Arvioinnit
Musiikkiteknologia & Striimituotanto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Musiikkiteknologia & Striimituotanto täytä seuraavat tiedot: