Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
24.8.2020
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Paimio
Kansanopistot

Tanssilinja

Tanssilinja

Tanssilinja

Tanssilinjalla kehitetään omaa persoonallista ilmaisukykyä ja harjoitellaan liikekielen tuottamista omalla keholla. Opetus on käytännönläheistä ja tunneilla harjoitellaan mm. koreografian tekoa ja omien tuntien rakentamista näytetuntien kautta. Opiskelija harjoittelee tanssi- ja ryhmätuntien ohjausta ja kehittää omaa osaamistaan. Koulutuksessa käydään laajasti läpi tanssityylejä, rytmiikkaa, laskuja, tekniikkaa ja teoriaa. Linjalla tutustutaan myös showtanssin kilpailutoimintaan Suomessa ja mahdollisuuksien mukaan käydään SM-kilpailuissa katsomassa ja tutustumassa konkreettisesti kilpa- ja valmennustoimintaan.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tanssilinjalla on vahva painotus anatomiassa, funktionaalisessa anatomiassa, yksilöllisen kehon liikekielen tarkastelussa sekä kehonhuollossa. Opiskelijat pääsevät tutustumaan ja opiskelemaan kehonhuoltoa joogan avulla. Tavoitteena on oppia pitämään oma instrumentti terveenä, jotta loukkaantumisilta vältyttäisiin. Koulutuksessa perehdytään myös ravintoasioihin.

Lisäksi opiskelija saa maskeeraus- ja esiintymiskoulutusta erilaisten harjoittelujen ja produktioiden kautta. Opiskelija saa tietoa, miten toimia freelancerinä ja yrittäjänä liikunnan ja tanssin kentällä. Opiskelija saa koulutusta brändäyksestä, markkinoinnista sekä imagon luomisesta. Tanssilinjalla pidetään promootiopäivä, jossa harjoitellaan kuvauksia ja kuvattavana olemista.

Linja sopii kaikille liikunnasta ja tanssista kiinnostuneille sekä henkilöille, jotka haluaisivat työskennellä tai jatkokouluttautua liikunnan ja urheilun parissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tanssilinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Hakemuksen voit täyttää opiston verkkosivuilla ja lähettää sähköpostin liitetiedostona tai suoraan lomakkeella nettisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Linjan hinta: 550€ / kuukausi sisältäen majoituksen (2hh) sekä lounaan opiskelupäivinä. 

(Lisähinta 1hh 156€ / kk). Opiskelumaksu ilman majoitusta 100 euroa / vko. Opiskelijalla on halutessaan mahdollisuus ostaa lisää yksityistunteja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tanssilinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Varsinais-Suomen Kansanopisto tarjoaa valmentavaa ja jatko-opintoihin tähtäävää koulutusta kulttuurialalta. Opiston arvot perustuvat humanismiin, ekologisuuteen ja kansainvälisyyteen. Kansanopistojen yleissivistävät linjat kestävät yhden lukuvuoden. Opinnot alkavat syksyllä ja päättyvät seuraavana keväänä. Kansanopistovuoden aikana voit kerrata kouluaineita, perehtyä erityisaloihin ja kokeilla ihan uutta...


Lue lisää oppilaitoksesta Varsinais-Suomen Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vistantie 37
21530 Paimio

 Näytä puhelinnumero
www.vsko.fi

Arvioinnit

Tanssilinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: