Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteen opinnot Unkarissa

Veridium Education
Yhteenveto
Noin 6 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Päiväopinnot
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot
Budapest, Pécs, Szeged
Alkavat koulutukset
Budapest
Kysy lisätietoja  (englanti)
Pécs
Kysy lisätietoja  (englanti)
Szeged
Kysy lisätietoja  (englanti)

Lääketieteen opinnot Unkarissa

Lääketiede

Lääketieteen opinnot Unkarissa

Haluatko suorittaa laadukkaan lääketieteen lisensiaatin tutkinnon ulkomailla? Veridium Educationin kautta voit opiskella lääketiedettä kolmessa eri yliopistossa Unkarissa ja saada pätevyyden toimia lääkärinä Suomessa.

Lääketieteen lisensiaatiksi (M.D.)

Voit opiskella lääketiedettä Unkarissa kolmessa arvostetussa yliopistossa. Opintojen kesto on noin kuusi vuotta, ja opinnot suoritetaan englannin kielellä. Opiskelija voi toimia jo neljän vuoden opintojen jälkeen lääketieteen kesätöissä Suomessa Valviran laillistuksella. Suomalainen opiskelija saa lääketieteen lisensiaatin tutkinnon suoritettuaan automaattisesti pätevyyden toimia lääkärinä Suomessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketieteen opinnot Unkarissa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät Veridium Educationin kotisivuilta.

Pääsyvaatimuksena on:

  1. Lukio- ja ylioppilastutkinto tai muu vastaava toisen asteeen koulutusta osoittava todistus
  2. Lääkärintodistus, josta käy ilmi että hakija kykenee fyysisesti ja henkisesti suoriutumaan korkeakouluopinnoista, eikä kärsi lukihäiriöstä. Todistuksesta on ilmettävä myös negatiiviset testitulokset HIV:sta sekä B-hepatiitista.

Hakuprosessiin sisältyy lisäksi pääsykoe ja haastattelu.

Tutkinto / todistus

Lääketieteen lisensiaatti

Kustannukset

Lukuvuosimaksun suuruus vaihtelee yliopistoittain. Lukuvuosi- ja pääsykoemaksu tarkistetaan Veridium Educationilta. Kaikkia yliopistoja koskeva hakemusmaksu on 200 USD.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen opinnot Unkarissa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Veridium Education

Veridium Education

Veridium Education

Veridium Education tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin alemman ja ylemmän asteen korkeakoulututkintoihin Helsingissä ja Unkarissa. Veridium Educationin tarjoamat vaihtoehdot sopivat niin tuoreille ylioppilaille, välivuotta suunnitteleville kuin ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneillekin. Ulkomailla opiskelun suosio kasvaa jatkuvasti, ja kansainvälinen tutkinto sekä hyvä kielitaito ovat vahvoja valtteja...


Lue lisää oppilaitoksesta Veridium Education ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Veridium Education

Tornimäe 5
10151 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.veridium.eu


Arvioinnit

Lääketieteen opinnot Unkarissa ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Varmista sisäänpääsysi lääkikseen

Valmennuskeskuksen lääketieteen kurssilaiset saivat 40 % kaikista lääketieteen aloituspaikoista vuosina 2018 ja 2017. Valmennuskurssin avulla sinäkin menestyt!