Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta)

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Syksyllä 2020
Viimeinen hakuaika: 30.8.2020
   
Monimuotokoulutus
Vierumäki
Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta)

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, aikuisliikunta

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala, aikuisliikunta

Koulutus on tarkoitettu erityisesti aikuisten terveyttä edistävän liikunnan tai työkykyä ylläpitävän toiminnan parissa työskenteleville tai alasta kiinnostuneille sekä eri-ikäisten yksilöllisestä liikunnanohjauksesta kiinnostuneille.

Työn tai harrastusten kautta saatu alan työkokemus tai koulutus lisää valmiuksia suoriutua tutkinnosta. Liikunta-alan ohjauskokemus tai työpaikka katsotaan hakijalle eduksi.

Koulutuksen sisältö

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.  Liikunnan osaamisalan pakollinen tutkinnon osa on liikunnan toimintaympäristössä toimiminen (30 osaamispistettä). Lisäksi tutkintoon kuuluu 120 osaamispistettä valinnaisia tutkinnon osia. 

Valitsemalla valinnaisista tutkinnon osista yksilöllisen liikunnanohjauksen, suorittamalla koko tutkinnon sekä läpäisemällä valmistavan koulutuksen pt-kokeen, opiskelija saa Urheiluopistojen Yhdistyksen  Personal Trainer -sertifikaatin.

Koulutuksen toteutus

Liikunnan ammattitutkinto on näyttötutkinto, jossa osaaminen osoitetaan näytöillä. Valmistava koulutus toteutetaan joustavana monimuotokoulutuksena, joka koostuu kolmen päivän pituisista lähijaksoista Vierumäellä sekä etäopiskelusta. Opinnot on mahdollista suorittaa oman työn ohessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen verkkosivujen kautta. 

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Tutkintokoulutuksen ja tutkinnon suorittamisen hinta on 1 600 euroa. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on, tiettyjen edellytysten täytyttyä, mahdollisuus anoa Koulutusrahaston ammattitutkintostipendiä (395€).

Majoituksen hinta lähijaksojen aikana on Ilkka-majoituksessa 45€/vrk ja Pihkala-majoituksessa 35€/vrk (majoitus sisältää aamupalan). Ruokailut opiskelijahintaan opiskelijaravintolassa, 8 €/lounas ja 8 €/päivällinen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Suomen urheiluopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.