Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta)

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Syksyllä
   
Monimuotokoulutus
Vierumäki
Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta)

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, aikuisliikunta

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala

Liikunnan ammattitutkinnon aikuisliikuntaan painottuva valmistava koulutus on tarkoitettu esimerkiksi aikuisten terveyttä edistävän liikunnan tai työkykyä ylläpitävän toiminnan parissa työskenteleville tai alasta kiinnostuneille sekä eri-ikäisten kohderyhmien yksilöllisestä liikunnanohjauksesta kiinnostuneille.

Koulutuksen toteutus

Tutkintoon valmistava koulutus tapahtuu monimuoto-opiskeluna, joten opiskella voi myös oman työn ohessa. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona, eli osaaminen osoitetaan tutkintosuorituksilla. Opiskelu koostuu etäopiskelusta ja lähijaksoista, jotka suoritetaan Vierumäellä. 

Koulutuksen sisältö

Liikunnan ammattitutkinto muodostuu pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osista. Pakolliset tutkinnon osat ovat

  • liikunnan ammattilaisena toimiminen ja
  • liikkumaan ohjaaminen.

Valitsemalla valinnaisista tutkinnon osista yksilöllisen liikunnanohjauksen ja suorittamalla koko tutkinnon, opiskelijalla on mahdollisuus myös suorittaa Urheiluopistojen Yhdistyksen  Personal Trainer -sertifikaatti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu esimerkiksi aikuisten terveyttä edistävän liikunnan tai työkykyä ylläpitävän toiminnan parissa työskenteleville tai alasta kiinnostuneille sekä eri-ikäisten kohderyhmien yksilöllisestä liikunnanohjauksesta kiinnostuneille. Lisätietoa hakemisesta oppilaitoksen omilta kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1600 euroa. Majoituksen hinta lähijaksojen aikana 45€/vrk Ilkka-majoituksessa ja 35€/vrk Pihkala-majoituksessa (majoitus sisältää aamupalan).

Opiskelijaruokailujen hinnat ovat 8 €/lounas ja 8 €/päivällinen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on Opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus, jota ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Suomen Urheiluopisto tarjoaa opiskelijoille monipuoliset majoitusmahdollisuudet, maukkaita ruokailuhetkiä, puhtaan ympäristön ja useita erikoistiloja liikkumiseen. Ympäri vuoden Vierumäelle kokoontuvat nuoret, perheet, huippu-urheilijat, eri lajien joukkueet,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.