Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikunnan osaamisala (alakoulussa työskenteleville)

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 1,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Helmikuussa
   
Monimuotokoulutus
Vierumäki
Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikunnan osaamisala (alakoulussa työskenteleville)

liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (alakoulussa työskenteleville)

Miten voisit lisätä liikuntaa alakoululaisten koulupäivään? Millaisin keinoin kannustaisit lapsia liikunnalliseen elämäntapaan? Koulutus on suunnattu alakoulujen opettajille sekä koulunkäynninohjaajille ja -avustajille, jossa kehität osaamistasi lasten liikunnan edistäjänä alakoulussa.

Koulutuksen aikana suoritat Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon liikunnan osaamisalalla. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Ammattitutkinnossa osaaminen osoitetaan näytöissä, aidoissa työelämän kehittämistehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi saat käyttää tutkintonimikettä liikuntaneuvoja (AT).

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksessa kehität osaamistasi seuraavilla osa-alueilla:

  • Lasten liikunnan suunnittelu ja ohjaaminen
  • Oppilaiden fyysisen aktiivisuuden lisääminen
  • Liikuntatapahtumien järjestäminen
  • Yksilöllinen liikunnan ohjaaminen

Koulutuksen toteutus

Koulutus räätälöidään vastaamaan sekä opiskelijan että koulun tarpeita. Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Koulutuksessa hankit osaamista lähiopiskelujaksoilla Vierumäellä sekä käytännön kehittämistyötä tekemällä omassa toimintaympäristössäsi.Kahden päivän mittaisia lähiopiskelujaksoja on yhteensä kymmenen. Lähijaksot järjestetään Vierumäellä viikonloppuisin (lauantai-sunnuntai).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikunnan osaamisala (alakoulussa työskenteleville), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. 

Opiskelijavalinnat tehdään hakulomakkeen ja henkilökohtaisen haastattelun perusteella.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutus voidaan suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on opiskelijalle maksutonta. Ilman oppisopimusta koulutuksen hinta on 1500 euroa.

Lähijaksojen aikana voit majoitua ja ruokailla Vierumäellä opiskelijahintaan. Ruokailujen hinnat Vierumäen opiskelijaravintolassa lähiopiskelujaksojen aikana ovat: 5 €/aamiainen, 8 €/lounas ja 8 €/päivällinen (muutokset mahdollisia).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikunnan osaamisala (alakoulussa työskenteleville)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Suomen urheiluopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikunnan osaamisala (alakoulussa työskenteleville) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: