Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (varhaiskasvatuksessa työskenteleville)

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi ja 10 kuukautta
suomi
Keväällä
   
Monimuotokoulutus
Vierumäki
Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (varhaiskasvatuksessa työskenteleville)

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto,

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (varhaiskasvatuksessa työskentelevälle)

Työskenteletkö varhaiskasvatuksen parissa? Haluaisitko kehittää lasten liikuntaa omalla työpaikallasi? Hae mukaan Suomen Urheiluopiston toteuttamaan koulutukseen, jossa pääset oppimaan yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa ja samalla kehität omaa työtäsi. Koulutus valmistaa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon, liikunnan osaamisalalle.

Koulutuksen sisältö

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä ja se muodostuu pakollisista ja valinnaisista liikunnan osaamisalan tutkinnon osista.

Ammattitutkinnoissa  osaaminen osoitetaan näytöillä, aidoissa työelämän tehtävissä. Liikunnan osaamisalan suorittaneet saavat käyttää valmistuttuaan tutkintonimikettä liikuntanevoja (AT).

Koulutuksessa kehität osaamistasi seuraavilla osa-alueilla:

  • Lasten liikunnan edistäminen
  • Oman toimintaympäristön kehittäminen
  • Liikuntatapahtuman järjestäminen
  • Yksilöllinen liikunnan ohjaaminen

Koulutuksen toteutus

Tutkinnon ja koulutuksen avulla kehität lasten liikuntaa omalla työpaikallasi. Opiskelussa huomioidaan päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma sekä varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset. Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Tutkintokoulutus toteutetaan joustavana monimuotokoulutuksena, joka koostuu kymmenestä kahden päivän mittaisesta lähiopintojaksosta sekä etäopiskelusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (varhaiskasvatuksessa työskenteleville), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilta kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Opiskelijaksi ottamisen esteenä voi olla:

  • sellaiset psyykkiset tai fyysiset sairaudet tai vammat, jotka estävät käytännön tehtäviin tai työssä oppimiseen osallistumisen, kuten ajankohtainen hoitamaton psykoosi tai vakava toimintakykyä laskeva masennus tai tuki- ja liikuntaelimistön sairaus
  • päihteiden ongelmakäyttö tai päihderiippuvuus.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutus ja tutkinnon suorittaminen hinta on 1500 euroa. Kulutuksen ja tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin se on opiskelijalle maksutonta.

Opiskelijaruokailujen hinnat Vierumäellä ovat 5€/aamiainen, 8 €/lounas ja 8 €/päivällinen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (varhaiskasvatuksessa työskenteleville)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Suomen urheiluopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (varhaiskasvatuksessa työskenteleville) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.