Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
   
Monimuotokoulutus
Vierumäki
Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, valmennuksen osaamisala

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, valmennuksen osaamisala

Vierumäen Suomen Urheiluopiston tarjoama liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto pyrkii kehittämään valmentajan työtä tekevän omaa käytännön valmennustyötä. Avainasiana on näin ollen valmentajana kehittyminen ja urheilijoiden kehittäminen kokonaisvaltaisesti. Valmistavan koulutuksen avulla opiskelija näkee ja ymmärtää käytännön urheiluvalmennusta.

Koulutuksessa pyritään huomioimaan tehokkaasti käytännön valmennustoiminnan henkilökohtaiset kehittämistarpeet ja haasteet. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähijaksoja Vierumäellä, mutta myös itseopiskelua ja työssäoppimista.

Valmentajakoulutuksen sisältö

Vuoden mittainen koulutus on tehokas väline oman todellisen käytännön valmennustyön tehostamiseen. Valmistavan koulutuksen ohella suoritetaan liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto tutkinnon osittain tutkintotilaisuuksissa.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen valitaan mukaan 16–20 eri lajien valmentajaa. Koulutuksen tavoitteiden saavuttaminen ja näyttötutkinnon suorittaminen edellyttävät valmentajalta osallistumista aktiiviseen valmennustoimintaan. Valinta tapahtuu hakulomakkeen, puhelinhaastattelun sekä lajiliiton tai vastaavan järjestön suosituksen/koulutukseen ohjauksen perusteella.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2 525 euroa ja se sisältää koulutuksen lisäksi majoituksen täysihoidolla (aamiainen, lounas, päivällinen) lähiopetusjaksojen ajalta. Hinta ei sisällä ulkomaan jaksoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on Opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus, jota ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Suomen Urheiluopisto tarjoaa opiskelijoille monipuoliset majoitusmahdollisuudet, maukkaita ruokailuhetkiä, puhtaan ympäristön ja useita erikoistiloja liikkumiseen. Ympäri vuoden Vierumäelle kokoontuvat nuoret, perheet, huippu-urheilijat, eri lajien joukkueet,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.