Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala (ent. valmentajan ammattitutkinto)

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Keväällä
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Vierumäki
Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala (ent. valmentajan ammattitutkinto)

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, valmennuksen osaamisala

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, valmennuksen osaamisala (ent. valmentajan ammattitutkinto)

Olisitko kiinnostunut tehostamaan omaa käytännön valmennusosaamistasi? Haluaisitko oppia kehittämään ja toteuttamaan itsesi näköistä tulevaisuuden urheiluvalmennusta? Tule mukaan vuoden mittaiseen oppimisprosessiin! Koulutus on tehokas väline tehostaa omaa käytännön valmennustyötäsi.

Tutkintoon johtavan koulutuksen kautta

  • saat valmiuksia nähdä ja ymmärtää kokonaisvaltaisesti käytännön urheiluvalmennusta
  • kehität aidosti vuorovaikutteisen valmennuksen, opetuksen ja ohjauksen osaamista valmennustoiminnassasi
  • keräät rohkeutta kehittää ja toteuttaa omannäköistäsi tulevaisuuden urheiluvalmennusta.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksessa käytettävät menetelmät rakentuvat tehokkaan käytännön valmennustoiminnan ja henkilökohtaisten tarpeiden luomisen varaan. Tutkinnon suorittaminen henkilökohtaistetaan omien tarpeittesi sekä työelämän tarpeiden mukaisesti. Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähijaksoja Suomen Urheiluopistolla, itseopiskelua kotipaikkakunnalla sekä työssäoppimista omaa valmennustyötäsi toteuttaen. Tämän lisäksi koulutuksen aikana on mahdollista osallistua kansainväliselle jaksolle, Espanjan Sierra Nevadassa.

Koulutuksen ohessa suoritat tutkinnon osittain liikunnan ammattitutkinnon, valmennuksen osaamisalan ammattitutkinnon näytöt. Kun näytöt on hyväksytty, saat tutkintotodistuksen ja voit käyttää tutkintonimikettävalmentaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala (ent. valmentajan ammattitutkinto), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen valitaan mukaan 16–20 eri lajien valmentajaa. Jotta voit saavuttaa osaamistavoitteet ja suorittaa näyttötutkinnon, tulee sinun osallistua aktiiviseen valmennustoimintaan koulutuksen ajan.

Opiskelijat valitaan hakulomakkeen, puhelinhaastattelun sekä lajiliiton tai vastaavan järjestön suosituksen tai koulutukseen ohjauksen perusteella.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2 525 euroa ja se sisältää koulutuksen lisäksi majoituksen täysihoidolla (aamiainen, lounas, päivällinen) lähiopetusjaksojen ajalta. Hinta ei sisällä kansainvälisen jakson kustannuksia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala (ent. valmentajan ammattitutkinto)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Suomen urheiluopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala (ent. valmentajan ammattitutkinto) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: