Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjauksen peruskurssi

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
4 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
   
Päiväopinnot
Vierumäki
Ammatillinen koulutus

Video

Liikunnanohjauksen peruskurssi eli LOP antaa yleiskuvan liikunta-alasta erityisesti liikunnanohjauksen näkökulmasta sekä hyvät valmiudet hakeutua alan opintoihin

Liikunnanohjauksen peruskurssi

Liikunnanohjauksen peruskurssi

Liikunnanohjauksen peruskurssi

Liikunnanohjauksen peruskurssi antaa yleiskuvan liikunta-alasta ja valmistaa hyvin mahdollisiin tuleviin liikunta-alan opintoihin. Kurssi soveltuu myös esiintymis- ja ohjaustaidon kehittämiseen, oman tietotaidon lisäämiseen ja liikunnalliseen elämäntapaan totuttautumiseen. 

Liikunnanohjauksen peruskurssilla opittuja taitoja voi hyödyntää omassa elämässä monipuolisesti, niin harrastusten kuin työnkin saralla. Kurssin kautta on luontevaa löytää uusia, samoista asioista kiinnostuneita ystäviä ja saada uusia näkökulmia liikuntaan ja hyvinvointiin.

Kurssin sisältö

Liikunnanohjauksen peruskurssin laajuus on 30 osaamispistettä. Kurssi koostuu pääpiirteittäin seuraavista kokonaisuuksista:

 • Opiskelijan ohjaus
 • Fyysinen toimintakyky
 • Esiintymis- ja ohjaustaito
 • Voimistelu ja musiikkiliikunta
 • Palloilu
 • Mailapelit
 • Perusliikunta
 • Uinti
 • Luontoliikunta
 • Mahdolliset valinnaiset opinnot

Koulutuksen toteutus

Opiskelu Vierumäellä on kokopäiväistä arkisin maanantaista perjantaihin. Viikonloput alkavat ajoissa, sillä kouluviikko loppuu perjantaisin yleensä kello 12. Poikkeukset ovat mahdollisia ja opiskelu voi sisältää myös ilta- ja viikonloppuopintoja. Pääpaino on käytännön osaamisen eli laji- ja ohjaustaitojen kehittämisessä Vierumäen upeassa ympäristössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjauksen peruskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kurssille haetaan oppilaitoksen omien www-sivujen kautta. Kurssille haetaan liikunta-alasta kiinnostuneita, omien liikunta- ja liikunnanohjaustaitojen kehittämisestä motivoituneita nuoria ja aikuisia. Omasta liikunta-, urheilu- tai ohjauskokemuksesta on hyötyä, mutta tärkeintä on tahto oppia ja innostua liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOP)

Kustannukset

Kurssin hinta on 2950 euroa, joka sisältää opetuksen lisäksi täysihoidon 2-3 hengen huoneissa opiskelupäivinä. Opiskelijalla on mahdollisuus hakea KELAn opintotukea.

Hintaan kuuluu lisäksi:

 • Urheiluopistojen kuntosaliohjauksen peruskoulutus
 • SUH Uimaopettajakoulutus
 • Golfin Green card
 • Active Hours- tunnit (Vierumäen omat liikunnanohjaustunnit)
 • Pääsykoevalmennusta (liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja, liikunnan opettaja)

Tärkeää on huomioda, että opiskelujen aikana opiskelijat eivät ole vakuutettuja oppilaitoksen puolesta. Opiskelijan tulee siis itse huolehtia omasta ja kattavasta vakuutusturvasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on Opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus, jota ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Suomen Urheiluopisto tarjoaa opiskelijoille monipuoliset majoitusmahdollisuudet, maukkaita ruokailuhetkiä, puhtaan ympäristön ja useita erikoistiloja liikkumiseen. Ympäri vuoden Vierumäelle kokoontuvat nuoret, perheet, huippu-urheilijat, eri lajien joukkueet,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnanohjauksen peruskurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.