Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Liikunnanohjauksen peruskurssi – LOP

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
4 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Vierumäki
Ammatillinen koulutus

Video

Liikunnanohjauksen peruskurssi eli LOP antaa yleiskuvan liikunta-alasta erityisesti liikunnanohjauksen näkökulmasta sekä hyvät valmiudet hakeutua alan opintoihin

Liikunnanohjauksen peruskurssi – LOP

Liikunnanohjauksen peruskurssi

Liikunnanohjauksen peruskurssi

Liikunnanohjauksen peruskurssi LOP on suunnattu liikunta-alasta ja omien liikunta- ja liikunnanohjaustaitojen kehittämisestä kiinnostuneille. Jos sinulla on halua oppia uutta ja innostua liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä asioista, LOP-kurssi voisi olla sinua varten!

Liikunnanohjauksen peruskurssi kehittää valmiuksiasi toimia liikuntaan liittyvissä tehtävissä tai jatkaa opintoja liikunta-alalla. Kurssilla voit myös kehittää esiintymis- ja ohjaustaitojasi, lisätä omaa tietotaitoasi sekä toteuttaa liikunnallista elämäntapaa. Saat lisäksi loistavan mahdollisuuden verkostoitua liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa. 

Vierumäellä opittuja taitoja voit hyödyntää omassa sekä lähipiirisi arjessa. Tämän lisäksi voit käyttää taitoja hyvinvointi-, valmennus- ja ohjaustyössä. Kurssi tarjoaa unohtumattomia kokemuksia sekä tilaisuuden solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita. 

Kurssin sisältö

Liikunnanohjauksen peruskurssin laajuus on 30 osaamispistettä. Sisältö koostuu liikunnanohjaamisen perustaidoista, valmentamisen perusosaamisesta sekä monipuolisesta liikuntalajiosaamisesta.

LOP-kurssilla opiskelija nähdään tavoitteellisena ja itseohjautuvana yksilönä. Opiskelijan henkilökohtaisia toiveita, tavoitteita ja motivaatiota pyritään tukemaan henkilökohtaistamisen ja ohjatun uraohjauksen avulla.

Oppimisen lähtökohtina toimivat yhteisöllinen oppiminen, projektityöskentely ja tiimioppiminen. Menetelminä käytetään myös oivaltavan ja ongelmalähtöisen oppimisen periaatteita.

Koulutuksen toteutus

Opiskelu Vierumäellä on kokopäiväopiskelua maanantaista perjantaihin. Opiskeluviikko alkaa maanantaina klo 10 ja päättyy perjantaina klo 12. Muina päivinä opetus päättyy klo 17. Opiskelu voi sisältää myös ilta- ja viikonloppuopintoja.

Oppimisen lähtökohtana on opiskelijalähtöisyys: opiskelija on aktiivinen vastuunkantaja omien tietojensa ja taitojensa kehittämisessä. Opiskelun pääpaino on käytännön osaamisen eli laji- ja ohjaustaitojen kehittämisessä.

Oppimistasi tukevat Vierumäen kampuksen oppimisympäristö, osaava henkilökunta ja verkostot. Päivittäistä tekemistä ohjaavat yhteiset arvot: vastuuntuntoisuus, innovatiivisuus, yhteistyöhakuisuus, osaaminen ja asiakkaasta välittäminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjauksen peruskurssi – LOP, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kurssille haetaan oppilaitoksen verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOP)

Kustannukset

Kurssin hinta on 2950 euroa, joka sisältää täysihoidon ja majoituksen 2–3 hengen huoneissa opiskelupäivinä. Koulutus maksetaan neljässä erässä. Opiskelijalla on mahdollisuus hakea KELAn opintotukea.

Hinta sisältää täysihoidon lisäksi:

  • Urheiluopistojen kuntosaliohjauksen peruskoulutuksen
  • SUH Uimaopettajakoulutuksen (materiaalimaksu 90 euroa)
  • Golfin Green card
  • Active Hours- tuntipassin (Vierumäen omat liikunnanohjaustunnit)
  • Pääsykoevalmennusta (liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja, liikunnan opettaja)

Tärkeää on huomioda, että opiskelujen aikana opiskelijat eivät ole vakuutettuja oppilaitoksen puolesta. Opiskelijan tulee siis itse huolehtia omasta ja kattavasta vakuutusturvasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen peruskurssi – LOP? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Suomen urheiluopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnanohjauksen peruskurssi – LOP ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: