Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjauksen perustutkinto ammattiurheilijoille

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
2-3 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
   
Vierumäki
Ammatilliset perustutkinnot

Liikunnanohjauksen perustutkinto ammattiurheilijoille

Liikunnanohjauksen perustutkinto ammattiurheilijoille

Liikunnanohjauksen perustutkinto, monimuotokoulutus ammattiurheilijoille

Haluatko yhdistää opiskelun ja urheilu-uran vaativan valmentautumisen? Liikunnanohjauksen perustutkinto on laajuudeltaan 180 osaamispistettä. Koulutuksesta valmistuneen ammattinimike on liikuntaneuvoja. Opiskelu kestää koulutustaustasta riippuen 2–3 vuotta. Tutkinto antaa yleisen hakukelpoisuuden yliopisto- ja korkeakouluopintoihin.

Liikuntaneuvojan koulutuksen toteutus

Koulutus antaa perustiedot valmennuksesta, terveyskasvatuksesta, yleisimmistä liikuntalajeista ja niiden ohjaamisesta. Opiskelija saa monipuoliset valmiudet erilaisiin liikunta- ja vapaa-aika-alan ohjaustehtäviin sekä itsenäisenä ammatinharjoittajana toimimiseen.

Joustava monimuotokoulutus koostuu lähiopintojaksoista Vierumäellä, etäopinnoista, oppimistehtävistä ja työssäoppimisjaksoista esimerkiksi omassa urheiluseurassasi. Kesä- ja talvilajien urheilijoille on omat monimuotoryhmänsä, joiden aikataulutus on suunniteltu lajien vuosirytmi huomioon ottaen. 

Opiskelu Vierumäellä

Opiskeluun kuuluvat reilun kahden kuukauden mittaiset lähiopetusjaksot Vierumäellä. Lähijaksot toteutetaan valmentautumiseen sopivina ajankohtina. Opiskelu Vierumäellä on sisäoppilaitosmuotoista lähijaksojen osalta. Se sisältää maksuttoman majoituksen kahden hengen huoneissa sekä ateriat opiskelupäivinä.

Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää alueen monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Opiskeluohjelmaa voi osittain toteuttaa yksilöllisellä aikataululla, sillä opintoihin sisältyy paljon itseohjautuvaa työskentelyä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien www-sivujen kautta. Seuraa oppilaitoksen nettisivuilta tietoja tulevasta hakuajankohdasta, seuraava ryhmä aloittaa vuonna 2020.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto ammattiurheilijoille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on Opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus, jota ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Suomen Urheiluopisto tarjoaa opiskelijoille monipuoliset majoitusmahdollisuudet, maukkaita ruokailuhetkiä, puhtaan ympäristön ja useita erikoistiloja liikkumiseen. Ympäri vuoden Vierumäelle kokoontuvat nuoret, perheet, huippu-urheilijat, eri lajien joukkueet,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnanohjauksen perustutkinto ammattiurheilijoille ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.