Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjauksen perustutkinto | lasten ja nuorten valmentaminen

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 2 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
   
Vierumäki
Ammatilliset perustutkinnot

Liikunnanohjauksen perustutkinto | lasten ja nuorten valmentaminen

Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille

Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja, lasten ja nuorten valmentaminen

Vierumäellä voit suorittaa valmennukseen suuntautuvan liikunnanohjauksen perustutkinnon joustavassa monimuotokoulutuksessa, valmennustyön ohessa.

Tutkinnon tavoitteena  on kouluttaa lasten ja nuorten valmennuksen asiantuntijoita urheiluseuroihin. Koulutus tarjoaa työkaluja lasten ja nuorten valmentajana toimimiseen ja urheiluseuran valmennustoiminnan kehittämiseen sekä verkostoitumiseen alan muiden toimijoiden kanssa.

Tutkinnon suorittanut saa hakukelpoisuuden korkeakouluihin ja on kelpoinen hakeutumaan mm. Suomen Urheiluopiston järjestämälle valmentajan ammattitutkinnolle (VAT). Koulutuksesta vastaavat Vierumäen osaava henkilöstö ja kehittymisen tukena toimivat kokeneet valmentajat, seuramentorit.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat muun muassa seuraavat osaamisalueet.

  • lasten ja nuorten valmentaminen urheiluseurassa
  • valmennuksen kokonaisvaltainen kehittäminen
  • lapsen kehitysvaiheet ja oppiminen sekä urheilijan ura
  • vanhempien ja seuratoimijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa toimiminen

Koulutus  suunnitellaan omaa valmennustoimintaa kehittäväksi ja tukevaksi prosessiksi, joka toteutetaan joustavasti valmennustyön ohessa. Opiskelijalla tulee olla koulutuksen aikana oma valmennettava tai oma valmennusryhmä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-koulutuksena, joka sisältää lähiopiskelua, etäopintoja ja työssäoppimista. Koulutus sisältää myös kansainvälisen jakson. Neljän päivän mittaisia lähiopintojaksoja Vierumäellä on vuosittain kahdeksan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjauksen perustutkinto | lasten ja nuorten valmentaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan erillishakuna suoraan oppilaitokseen oppilaitoksen omien www-sivujen kautta.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Lopullisessa opiskelijavalinnassa painottuivat koulutodistusten ja valintakokeen ohella hakijan oma urheilu-ura, toiminta lasten ja nuorten valmennustehtävissä sekä aktiivisuus seuratoiminnassa.

Koulutus on tarkoitettu vähintään 18 vuotta täyttäneille lasten ja nuorten valmennustoiminnassa mukana oleville ohjaajille ja valmentajille. Koulutus soveltuu niin yksilö- kuin joukkuelajien valmentajillekin.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja

Kustannukset

Koulutus on maksutonta ja se sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa sekä ateriat lähiopiskelupäivinä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto | lasten ja nuorten valmentaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on Opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus, jota ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Suomen Urheiluopisto tarjoaa opiskelijoille monipuoliset majoitusmahdollisuudet, maukkaita ruokailuhetkiä, puhtaan ympäristön ja useita erikoistiloja liikkumiseen. Ympäri vuoden Vierumäelle kokoontuvat nuoret, perheet, huippu-urheilijat, eri lajien joukkueet,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnanohjauksen perustutkinto | lasten ja nuorten valmentaminen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.